Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här skrev Zara Larsson om sin pojkvän – för två år sedan

- 19/06/2017, 19:43 -
Zara med sin nya pojkvän.
1 av 2

Zara Larsson och hennes Brian Whittaker verkar lyckligare än någonsin.

Snapchat/Instagram

Fest
2 av 2

B <3 Z

Zara Larsson har haft siktet inställt på sin nuvarande pojkvän Brian Whittaker i hela två år!

Den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, är Zara Larssons nya pojkvän. Paret har dejtat sedan i maj, och Zara har tidigare berättat att Brian tog flyget över Atlanten för att kunna umgås med henne.

Zara, 19, verkar upp över öronen förälskad, och har redan skrivit på sin Twitter att hon är så kär just nu att hennes kommande album därför kommer att bli riktigt cheesy. Brian och Zara visar nu sina känslor öppet, och på Snapchat bjöd Zara på en kärleksbild på paret.

Nu visar det sig att Zara har varit minst sagt sugen på Brian ett bra tag. Ja, faktiskt hela två år!

Den 27 november 2015 twittrade nämligen Zara ut ett litet bildmontage på Brian och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Och två år senare är de alltså ett par – skam den som ger sig! Zara själv var inte sen med att twittra ett tack till sina fans så snart det hade kommit fram vad Zara hade skrivit om Brian för två år sedan.TV: Här visar Zara Larsson och pojkvännen upp sin kärlek

En annan inspirerande kärlekssaga är den här: Danielle messade till sin idol i fem år – nu är de ett par