Joakim och Jonnas mardrömsbesked: "En kamp om Jonnas liv"

- 22/06/2017, 10:36
Paret berättar om mardrömsbeskedet i sitt senaste klipp.

Paret berättar om mardrömsbeskedet i sitt senaste klipp.

Youtube

Joakim och Jonna Lundell berättar om det fruktansvärda beskedet – Jonnas cellförändringar är tillbaka.

Jonna Lundells cellförändringar på livmodertappen har kommit tillbaka. Trots en operation så har Jonna nu fått ett besked att förändringarna är tillbaka, men hon har ännu inte fått veta vilken grad.

Både Jonna och Jocke befarar nu det värsta: att hon skulle ha fått grad 3 på sina cellförändringar, vilket är stadiet innan cancer, något de berättar om i sitt senaste klipp. 

– Det är inte frågan om en kamp att få barn, då är det en kamp om Jonnas liv. Och att inte få cancer, eller om man nu får cancer, att bli frisk från cancern, säger Joakim.

Både Joakim och Jonna vädjar om hjälp från sina fans om var de kan söka sig för att få bättre och snabbare vård. Det är långa väntetider hos Landstinget och paret vågar inte ta risken att vänta för länge för att få beskedet. 

"Jäkligt allvarligt"

– På sju månader har det alltså gått från grad 1 till grad 3 och sen operation och nu kommer det tillbaka. På sju månader. Jag ser det som jäkligt allvarligt. Det är så jävla orättvist, vi förtjänar inte det här, framförallt du förtjänar inte det här, säger Joakim i klippet.

Joakim berättar att han är så förbannad att han “halvt har dödshotat läkarna som håller på att dumma sig”. 

– Jag har inte letat hela mitt liv efter en familj för att förlora den det första jag gör. Jag tänker finnas för dig och jag tänker fixa det här, och jag skiter i hur, säger Joakim.

I kommentarsfältet bombas nu paret av kärlek och många tipsar om flera olika privatläkare och sjukhus. 

– Oavsett hur mörkt det är just nu så ska vi ändå ha barn, och du ska bli frisk, det bara är så, och vi ska göra det tillsammans, säger Joakim.

Vi håller tummarna att Jonna blir frisk!

Paret berättar om beskedet i den hjärtskärande videon: