Christofer Berg jämför Tsunamin med invandringen i Sverige

- 12/07/2017, 13:11 -
I klippet säger Berg att han ska åka ner till Malmö med maskingevär och handgranater.

I klippet säger Berg att han ska åka ner till Malmö med maskingevär och handgranater.

I ett klipp berättar Berg att han vill stänga gränserna med hjälp av "automatvapen, Kalashnikovs och en jävla massa handgranater."

Joakim Lundells bror Christofer Berg har varit omskriven den senaste veckan. I helgen gick han ut med en djupt osmaklig attack mot HBTQ-rörelsen. Bland annat skrev han att det inte finns något "normalt" över transpersoner.

I ett klipp berättar nu Berg, som tidigare kallat människor med utländsk bakgrund för "skadedjur", om sina tankar kring invandringen i Sverige. Berg berättar att han ska besöka Khao Lak i Thailand.

– Det är det området som vart mest drabbat av Tsunamin vilket jag skänker alla mina tankar åt. Väldigt tragiskt faktiskt. Jävla naturkatastrof. Det är ungefär som katastrofen vi har i Sverige med alla invandrare som väller in i Malmö och sen tar dom över skiten. Men någon dag kommer jag stå vid gränsen och då kommer inte så jävla många komma in, säger Berg.

Tsunamin den 26 december 2004 i Indiska oceanen krävde upp emot 300 000 människoliv, och tusentals västerländska turister miste sina liv. 543 svenskar dog i Tsunamin.

"Stänga gränserna med automatvapen och handgranater"

Senare i klippet ställer han en fråga till sin kompis Pelle.

– Hur tror du att Sverige ser ut om fem år?

– Det är svårt att säga, men det ser inte bra ut, svarar Pelle.

– Varför skulle det inte se bra ut? Jo, för att Malmö släpper in alldeles för mycket odågor. Så att vi planerar att åka ner till Malmö och stänga gränserna med automatvapen, Kalashnikovs och en jävla massa handgranater. Vill ni joina på? Hashtagga Sverigedemokraterna i kommentarsfältet, säger Berg i klippet.


"Vidriga åsikter"

I kommentarsfältet skriver nu både Bergs fans – och de som har fått nog av hans åsikter.

"Du har så jävla vidriga åsikter"

"Chrille.... finns inte ord för hur vidrig du är. Du har så sjukt dålig kvinnosyn och du ÄR en rasist. Så är det. Ytlig och tydligen ingen vettig bild av världen/Sverige. Tycker faktiskt synd om dig..."

Andra spammar hans kommentarsfält med regnbågsflaggor – något som Youtubestjärnan Thomas Sekelius uppmanade sina fans att göra efter att Berg gått till attack mot HBTQ-rörelsen.

Här kan du läsa mer om Christofer Bergs många hjärnsläpp: 

Christofer Berg om transpersoner: "Inget normalt i det"

Jockibois bröder om människor med utländsk bakgrund: "Skadedjur"

Fansens kupp mot Joakim Lundells bror Christofer Berg

Youtubestjärnan till attack mot Christofer Berg

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!