Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgrens skräck – rädd att filmen ska läcka

Youtubeprofilen Therese Lindgren är dagligen nervös över att den privata filmen ska hamna i fel händer.

Det är i sin senaste Mukbang på Youtube som Therese Lindgren, 30, svarar på sina fans frågor. 

En tjej undrar vad Therese ångrar, och då berättar Youtubestjärnan om hur hon tidigare hade en pojkvän som behandlade henne otroligt illa. 

– När jag var typ 20 år så hade jag en jättehemsk pojkvän som var väldigt manipulerande. Det finns ingen som har behandlat mig så dåligt som han har gjort, säger Therese. 

Paret bestämde sig för att filma en gång när de hade sex.

– För att det kanske är spännande, det känns lite förbjudet, det är säkert många som har gjort det att man filmar med sin partner när man har sex, säger Therese. 


Therese Lindgren. Bildkälla: Instagram.

Therese berättar anledningen till att hon ångrar det.

– Varje dag är jag nervös över att den där filmen ska komma ut på något sätt.

Trots att det var nästan 10 år sedan som filmen spelades in så gnager det fortfarande hos Therese. 

– Det är en sån stor skräck för mig att han skulle vara revanschlysten på något sätt för att vi är VERKLIGEN inte vänner, herregud, vi gjorde slut på det absolut värsta sättet man kan göra slut på. Jag är rädd att han ska vilja förstöra för mig och lägga ut den, säger hon i klippet.

Therese känner att det skulle vara pinsamt om det hände, men hon tror ändå att hennes fans kommer att finnas vid hennes sida och isåfall snarare skulle ifrågasätta vem som gör något så hemskt mot en annan människa.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Therese Lindgrens ex tog nakenbilder på henne när hon sov