Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mia Skäringers attack mot Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Bjön Larsson Rosvall/TT, Instagram. Bilden är ett montage.

Mia Skäringer och Isabella "Blondinbella" Löwengrip har hamnat i ett infekterat bråk – och nu svarar Mia på Isabellas kritik.

Det var i helgen som Mia Skäringer Lázár, 40, la upp en parodivideo där hon imiterade Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26.

Mia drev med ett sponsrat samarbete som Isabella hade gjort för barnvagnar. Mias inlägg delade hennes följare i två läger – de som inte såg det roliga i det hela, medan andra drog på smilbanden.

Isabella själv var inte alls förtjust i Mias klipp, och på sin blogg berättade Isabella att det sved. Isabella frågade sig varför kvinnor ska klanka ner på andra kvinnor, och att hon kände sig besviken.

"När ska det sluta? När kan vi kvinnor bara hålla varandra om ryggen och backa upp? Det finns mycket jag kan bli irriterad över men jag skulle aldrig idag hacka eller göra mig lustig över en annan kvinna offentligt. Skulle jag vilja konfrontera gör jag det direkt med personen. Systerskapet måste få gå före i det offentliga, det är min övertygelse", skrev Isabella i sin blogg.

Nu får Isabella mothugg av Mia. På Instagram skriver Mia om sina tankar kring systerskap och jämställdhet.

"Jag kommer aldrig hålla alla kvinnor om ryggen för att de är kvinnor. Det är inte jämställdhet för mig", skriver hon bland annat.

View this post on Instagram

Nä. Så funkar det inte för mig. Hur ilsket det än är. Jag kommer aldrig hålla alla kvinnor om ryggen för att de är kvinnor. Det är inte jämställdhet för mig. Och jag ser inte Isabella som privat på sin insta utan som ett varumärke. Som riktar sig just till alla oss kvinnor. Lyckligt. Härligt. Snyggt. Om hon sörjer sitt varannan- vecka- liv så mycket skulle hon väl aldrig blanda ihop det med försäljning av barnvagnar. Vidare funderar jag också mycket på hur det påverkar andra unga kvinnor- mammor. Denna allmänna influensa som handlar om saker, produkter och utseende. Vara som. Äga mer. Väga mindre. Träna oftare. Bli lika lycklig som. Om bara. Sen. När. Pissa på nuet. Det som är. Här. Nu. Du. Jag. ... Jo jo, jag vet att jag kastar lite sten i glashus. Men det finns grader av det ytliga. Och ringar på vattnet av allt. Isabella är en av Gulletussans största influencer. Hon var tydligen en o-önskad sådan. What to do about it?

A post shared by Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) on

Modettes krönikör Lisa Olsson skriver om bråket mellan Mia Skäringer och Isabella Löwengrip: "Nej Mia Skäringer, det är inte roligt att se dig trycka ner tjejer".

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!