Kenza och Tyra större än Schulman

- 07/10/2010, 15:20 -
1 av 2

2 av 2

Supersuccé för Kenza och Tyra i Kenza & Tyra Show.

För exakt en vecka sedan var det premiär för Kenza & Tyra Show på Nyheter24.se. Succén är ett faktum – över 162 000 unika besök och 600 000 visningar är siffrorna som visar att Kenza och Tyras upptåg går hem – och dessutom är större än Alexander Schulmans Schulman Show på Aftonbladet. Shulman Show hade nämligen under samma tidsperiod efter deras premiär 100 000 unika och 500 000 visningar.

Vi tog ett snack med Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco som berättade mer om framgången med Kenza & Tyra Show.

Varför satsar Nyheter24 på webbteve med Kenza och Tyra?

Kenza och Tyra är två av Sveriges största bloggare och ligger helt rätt i vår målgrupp. Att de dessutom är karismatiska, jäkligt underhållande och drivna gör att Kenza & Tyra Show har alla förutsättningr att bli klockren teve, säger Quetzala Blanco till Nyheter24.se.

Vad är nytt i år?

– Till skillnad från förra säsongen med Blondinbella och Tyra så är det här inte en talkshow. I stället får vi följa Kenza och Tyra när de förverkligar både sina egna och tittarnas drömmar.

Kommer ni att upprepa succén från förra säsongen med Bella & Tyra Show?

Med så många som har sett premiärprogrammet så hoppas vi självklart att tittarna kommer att vilja fortsätta att följa Kenza och Tyra på deras äventyr varje vecka, säger Quetzala Blanco.