1 av 2
2 av 2

Sarenbrant avslöjar allt - i bloggen

I premiärprogrammet av Kenza & Show gjorde han succé. Nu tar Tommy Sarenbrant steget fullt ut och avslöjar allt om livet som personlig tränare i showen.


Inför premiären gick Tommy Sarenbrant ut stenhårt och sågade Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedts fysiska status.

– Generellt är de väl lite över genomsnittet. Men i dessa sammanhang är de att betrakta som vrak, är Coach Tommys hårda dom.

Nu har du chansen att få veta allt om succémannen Tommy Sarenbrant; Visste du till exempel att han varit med i en Beckfilm, agerat pojkvän till Jill Jonsson och att han är "kalsongmannen" i Kvarteret Skatan?

Läs allt om Tommy Sarenbrants tankar -  på hans blogg Coach Tommy.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".