Christina Schollin
Blir Christina Schollin årets julvärd? - Foto: Henrik Montgomery/TT

Därför tror alla att Christina Schollin är julvärd 2023

Julen närmar sig nu med stormsteg och redan nu har spekulationerna kring vem som kommer att bli årets julvärld vaknat till liv.


Christina Schollin, 85, är en person som de flesta i vårt avlånga land känner igen. 

Hon är en känd skådespelerska men har även en rad kända barn och barnbarn. Barnen Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren arbetar båda med tv och skådespeleri. Detta medan Pernilla Wahlgren syns på alla hörn och kanter med Allsång på Skansen, Wahlgrens värld och sina shower.

Hon är även mamma till den mer okända sonen Peter Wahlgren.

Sonen Peter Wahlgren är den enda i familjen som inte valt den offentliga vägen och är mer privat. I en intervju i “Skavlan”, som även Expressen skrivit om, så berättar Christina Schollin om sin tredje, mer anonyma, son.

Christina Schollin. Bildkälla: Christine Olsson/TT

– Han trivs bra med att vara icke offentlig, så är det. Han har blivit brandman. I 27 år jobbade han på bank, och så träffade han en 20 år yngre flicka som var från Borlänge. Han hade fått nog av banklivet. Han flyttade upp till Dalarna, köpte en stor herrgård och fick sitt första barn vid 51 års ålder, berättade hon då. 

På Instagram följs idag Christina av hela 119 000 människor och varje vecka delar hon med sig av sin vardag tillsammans med sin man Hans Wahlgren samt de kända barn och barnbarnen. 

En bild har nu fått följarna att reagera lite extra. Och nu undrar många om det är Christina som kommer att sitta som julvärd i år. 

Därför tror följarna att Christina Schollin är julvärd 2023

På bilden bär Christina en röd tröja och skriver texten:

"Vilken härlig julstämning det blev i studion med gran och tänt ljus. Julmusiken flödade. Håll utkik på kommande inlägg".


Kommentarerna under Christina Schollins bild. Bildkälla: christinaschollin/Instagram

Nu är det många följare som både önskar och gissar att det är Christina Schollin som blir årets julvärd. 

Hur det blir med den saken – det får vi reda på om ett par månader. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!