Molly Rustas Ross
Molly Rustas och Ross träffas igen. - Foto: mollyrustas/Instagram

Miljonregn över Ross Andrew Paquette – så bra går det för Molly Rustas ex

Många ute i stugorna har bra koll på Molly Rustas. Men färre har koll på hennes ex Andres Ross Paquette. En sak som står säkert är i alla fall att pengar rullar in som det ska.


Det var för ett par månader sedan som Molly Rustas gick ut med att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette gått i sär efter flera år tillsammans. Paret träffades på Ibiza år 2018.

Profilerna har sedan tidigare sonen Charlie och i samband med uppbrottet gick Molly även ut att hon är gravid med parets andra gemensamma barn – en liten flicka. 

På sociala medier har det diskuterats vilt om vad som låg till grund för uppbrottet och stämningen mellan Molly och Ross har varit aningen frostig. 

Ross och Molly. Bildkälla: mollyrustas/Instagram

Bland annat fick Molly under en frågestund frågan: "Hjälper ditt ex dig med kostnaden för ett nytt hem?". Någonting hon inte drog sig för att svara ärligt på. 

Molly Rustas skrev ut till sina följare. Bildkälla: mollyrustas/Instagram
Molly Rustas och Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures 

"Nej. Jag kommer att betala det på egen hand. Jag vill för den delen förtydliga en sak här. Vi har inte haft en relation där han betalat för mig, trots att vår personliga ekonomi ser väldigt olika ut, inledde hon svaret med. 

Hon fortsatte: 

"Vi hade samboavtal där blir väldigt tydligt vad som var hans och vad som var mitt. Vi delade ingenting. Jag vet att detta är väldigt ovanligt under en situation där den ena parten har så pass mycket mer pengar än dig och samt att ni har barn tillsammans. Men det är så det ligger till", avslutade hon. 

Men under hennes senaste frågestund droppade hon lite utav en bomb. Hon berättade nämligen att hon och Ross träffas igen. 

Molly Rustas: "Jag och Ross träffas igen"

Till en början var Molly ganska tyst. Men sedan sa hon: 

"Vi har börjat ses igen" berättar Molly Rustas. Bildkälla: Youtube

– Vi sågs ju inte på länge av förståeliga skäl, men vi har ju trots allt två barn ihop, snart. Det som var tråkigt med vår separation var ju att vi inte separerade för att vi inte var kära utan mycket annat. Känslorna finns ju fortfarande kvar och vi har en stark conection. Så ja vi har börjat träffats lite igen nu när han är tillbaka i Sverige. Men ja, vi får se var allt leder, bådas dröm är väl att vara en familj.... och den drömmen kommer alltid att leva kvar. 

– Vi är inte tillsammans men vi träffas igen, avslutar Molly.

Så mycket pengar har Ross i företaget Maropost AB

Någonting som de flesta vet när det kommer till Ross är att hans fickor inte direkt är tomma. Han är ingen som behöver vänta till den 25 varje månad för att för att köpa en extra dyr flaska vin om man säger så. 

Då han inte är skriven i Sverige går det inte exakt att se vad han tjänar. Men företaget Maropost som han både grundat och är vd för – det tuffar sannerligen på. 

2022 hade företaget tillgångar på över 41 miljoner kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!