Fredag 19 Aug
Stockholm

Prinsens hemliga kärlekskoder med Sofia

1 av 14
2 av 14
3 av 14
4 av 14
5 av 14
6 av 14
7 av 14
8 av 14
9 av 14
10 av 14
11 av 14
12 av 14
13 av 14
14 av 14

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist fick kämpa för att hålla sin kärlek hemlig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Två veckor in i januari. Mer lugn och ro fick inte det svenska folket på den kungliga fronten. Inte nog med två stundande prinsessbröllop. Prins Carl Philip passade även på att skaffa sig en ny flickvän. Den lyckliga blev, som tidnigen Expressen avslöjade, Slitzbruden Sofia Hellqvist.

Nu avslöjar även Expressen hur Prinsen under så lång tid kunde vilseleda sin omgivning.

Smög in på biografer

Paret blev presenterade för varandra för två år sedan, men det var inte förrän sommaren 2009 som det klickade till rejält. I VIP-rummet på Pepes Bodega i Båstad träffades Carl och Sofia igen. Där utbytte de även telefonnumer med varandra, skriver Expressen.

För att kunna hålla så låg profil som möjligt så var Carl Philip tvungen att vara smart. När paret skulle gå på bio fick Sofia smyga in först, sedan fick Carl Philip kvista efter. Denna teknik ska han ha lärt sig av storasyster Victoria, skriver Expressen.

Låtsades prata med killkompis

Vid de många telefonsamtalen har paret använt sig av gamla beprövade knep som att Carl Philip låtsats att han pratar med en killkompis – när det egentligen varit Sofias väna stämma på andra sidan luren. Allt för att varken vänner, mamma Silvia eller pappa Kungen skulle ana ugglor i mossen.

Både Carl Philip och Sofia gillar att festa och har varit ute tillsammans flera gånger. Främst är det nattklubbarna V och Rose vid Stureplan som lockat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.