Rottnen.
1 av 3
Rottnen. - Foto: Faksimil/google maps
Prinsen firade påsk med...
2 av 3
Prinsen firade påsk med... - Foto: Micke Fransson / SCANPIX
Sofia Hellqvist mitt i Värmland i närheten av sjön...
3 av 3
Sofia Hellqvist mitt i Värmland i närheten av sjön... - Foto: All over press

Prinsen påskfirade med ny kärlek

Prins Carl Philip firade i hemlighet påsken med sin nya flickvän Sofia Hellqvist i Sunne i Värmland.


I början av året avslöjades det att Prins Carl Philip dejtade utvikningsmodellen Sofia Hellqvist. Paret firade nyår tillsammans i Sälen. Men sedan dess har det varit tyst.

Tills nu. Under påskledigheten tog prinsen med sig sin nya kärlek till Sunne i Värmland. Paret har gjort allt för att inte synas tillsammans. Men en granne kunde inte undgå att se kärleksparet.

– Jo, jag såg dem allt. Såg att det var folk på isen nedanför stugan också, och jag blev orolig. De har tappat ur massor med vatten ur sjön för underhållsarbete vid dammluckorna i Rottneros och isen är dålig, säger en granne som vill vara anonym till Expressen.

Stugan ligger ensligt vid sjön Rottnen mitt i djupaste Värmland och endast en enskild väg leder till stugan. Perfekt för prinsen att dra sig undan för att vara ensam med Sofia Hellqvist.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.