Måndag 27 Sep
Stockholm

"Min heta natt med Jonas Bergström"

Prinsessan och hennes Jonas har haft det tufft den senaste tiden.
1 av 4
Prinsessan och hennes Jonas har haft det tufft den senaste tiden. Foto: Fredrik Sandberg / Scanpix
Norska Se & Hör har intervjuat Tora Uppström Berg som för ett år sedan spenderat en natt med prinsessans fästman Jonas Bergström.
2 av 4
Norska Se & Hör har intervjuat Tora Uppström Berg som för ett år sedan spenderat en natt med prinsessans fästman Jonas Bergström. Foto: Se & Hör
Tora är nummer fyra från vänster, här tillsammans med sitt handbollslag Byåsen.
3 av 4
Tora är nummer fyra från vänster, här tillsammans med sitt handbollslag Byåsen. Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX
4 av 4

En norsk handbollsstjärna berättar i en intervju i norska Se & Hör om sin heta natt med prinsessans fästman. Huvudpersonen själv säger att han snart kommer kommentera uppgifterna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den norska handbollstjärnan Tora Uppström Berg, 21, talar ut i norska Se & Hör om hennes natt med prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström.

Det var förra året när Jonas och hans vänner besökte skidorten Åre som hon ska ha träffat prinsessans fästman.

Bergström ska ha gått under falskt namn och kallat sig Jacob Bernström. Uppström Berg berättar i intervjun om deras intima natt tillsammans på hans hotellrum som han delade med en vän.

Klockan 02.00 på natten ska de ha stött ihop utanför utestället Bygget. Han presenterades av sina vänner som Jacob Bernström och frågade henne om hon ville ta en cigg med honom.

Vittnen berättar att de två ska ha flirtat öppet med varandra efter det och sedan ska de ha tagit en taxi tillsammans.

– Hade jag vetat att han hade en flickvän hade jag aldrig gjort något. Jag tycker synd om Madeleine som har en otrogen kille. Hon förtjänar bättre, säger Tora i intervjun i Se & Hör.

Hovet: "Förlovningen inte bruten"

När Nyheter24 når hovets pressavdelning uppger de att kungafamiljen har tagit del av norska Se & Hörs artikel om Jonas Bergströms påstådda otrohet. Men i övrigt vill de inte kommentera uppgifterna.

Tidigare har hovet stämt tysk skvallerpress för direkt felaktiga uppgifter om både Victoria och Madeleine. Så sent som förra året fick Madeleine 4,2 miljoner kronor i skadestånd efter det att tyska tidningar påstått att hon var gravid.

Om det blir en juridisk process mot Se & Hör den här gången vill pressavdelningen inte uttala sig om. Däremot menar de att paret fortfarande är förlovat.

Enligt uppgifter kommer Jonas Bergström att kommentera uppgifterna inom kort.

– Vi kommer att komma med en kommentar. Var snäll och respektera att jag inte vill säga mer nu, säger fästmannen till Svensk Damtidning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela