21-åriga Tora hävdar att hon varit intim med Jonas.
1 av 3
21-åriga Tora hävdar att hon varit intim med Jonas.
2 av 3
- Foto: Pontus Lundahl/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX

Paparazzis jagar Madeleine och Jonas

"Drömbilden just nu skulle vara att fota Jonas med en ny tjej."


Prinsessan Madeleines förhållande till Jonas Bergström har nu blivit en offentlig soppa - efter att drottning Silvia tillkännagav att deras bröllop inte blir av i år ringde varningsklockorna hos många.

Och när den 21-åriga Tora Uppstrøm Berg under tisdagen hävdade att hon varit intim med lillsessans fästman bröt helvetet loss.

Nu häckar paparazzifotografer vid Hovstallet, Kungliga Slottet, Drottningholms slott och advokatfirman Vinge där Bergström arbetar, enligt Resume.se.

– Drömbilden just nu skulle vara att fota Jonas med en ny tjej eller Madeleine med en ny kille, säger kändisfotografen Nicola Chessa från Hot Gossip till Nyheter24.

Och att vara på rätt plats vid rätt tillfälle kan innebära en hel del pengar för fotograferna.

En bild på paret där de till exempel grälar kan vara värd flera tusen kronor.

– En sådan bild skulle nog kunna säljas för cirka 40 000 kronor, menar Chessa.

Chessa är övertygad om att det finns internationellt intresse för paret och "särskilt Tyskland skulle nog kunna köpa bilder".

Hovet signalerade nyligen att man ska lämna paret i fred och frågan är om Madeleine och Jonas ens kommer att visa sig ute när paparazzibevakningen är så pass hård som nu.

Chessa har plåtat paret vid några tillfällen tidigare och säger att de alltid håller "en låg profil".

– Jag har plåtat dem väldigt få gånger, men jag minns en sommarmorgon när Madeleine åkte till ett kontor vid Norrmalmstorg för att lämna av lite papper och då stod hon och pussades med Jonas. Det var väldigt gulligt. Men det är sällan som de ställer upp på bild för fotograferna, tillägger Nicola Chessa för Nyheter24.

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!