Tisdag 27 Sep
Stockholm

Hovet rasar mot nakenbilderna

Nakenbilderna sägs föreställa Sofia Hellqvist.
1 av 5
Nakenbilderna sägs föreställa Sofia Hellqvist. Foto:
Bilderna sprids via ett spansk nätforum.
2 av 5
Bilderna sprids via ett spansk nätforum. Foto:
Bilderna har fått hovet att rasa.
3 av 5
Bilderna har fått hovet att rasa. Foto:
Döm själva.
4 av 5
Döm själva. Foto:
Men är det prinsens nya kärlek?
5 av 5
Men är det prinsens nya kärlek?. Foto:

Via ett spansk nätforum sprids nakenbilder på vad som ser ut att vara prins Carl Philips nya kärlek - Sofia Hellqvist. Enligt experter verkar de vara äkta. Döm själva - Nyheter24 har bilderna.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Prins Carl Philips nya kärlek, utvikstjejen Sofia Hellqvist, har nyligen accepterats av kungafamiljen, och som Nyheter24 tidigare berättat var hon förra veckan, för första gången, inbjuden på en middag där familjen var samlad.

Men samtidigt sprids nakenbilder via ett spanskt nätforum som påstås föreställa prinsens nya kärlek, enbart iklädd svarta stilettklackar. Hovet väljer nu att kommentera nakenbilderna.

– Oavsett om de är äkta eller inte är det beklagligt att det finns personer som exploaterar en ung kvinnas tidigare liv och utnyttjar den relation hon har med prins Carl Philip, säger hovets presschef Nina Eldh till Aftonbladet.

Tidningen Aftonbladet har låtit två experter granska bilderna och eventuellt avslöja dem som fejk. Men efter granskningen kom de fram till att bilderna förmodligen är äkta.

– Jag är 99 procent säker på att det är hon. Såvida det inte är någon som är extremt skicklig, som har manipulerat bilderna, säger en av experterna till Aftonbladet.

Hellqvist har hånglat med porrstjärna

Tidigare har Nyheter24 berättat om Hellqvists vilda festliv. Hon slog igenom som utviktjej i herrmagasinet Slitz och röstades fram av läsarna till Miss Slitz 2004.

Året efter var hon med i skandalsåpan Paradise Hotel där hon lyckades ta sig till final. Samma år hånglade hon loss med porrstjärnan Jenna Jameson på en fest i Las Vegas.

– Vi kysstes och de knäppte kort. Det var minnesvärt. Hon var garanterat inte dålig. Det tror jag de flesta har förstått, sade Sofia i en intervju med Slitz.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.