Så här kanske det hade sett ut.
1 av 2
Så här kanske det hade sett ut. - Foto: Stella Pictures/OBS: Bilden är ett montage och porrstjärnan på bilden är inte aktuell för filmen i fråga
Det är ingen liten summa som Prins Harry skulle få för att ligga framför kameran.
2 av 2
Det är ingen liten summa som Prins Harry skulle få för att ligga framför kameran. - Foto: PacificCoastNews

Prinsens drömdeal: 62 miljoner för att spela in porrfilm

Efter skandalen. Nu har världens största distributör av porr har kontaktat prins Harry.


Andra kändisar som fått frågan

Det är inte bara prins Harry som fått erbjudandet om stora summor pengar för att spela in en erotisk film. En aning äldre Susan Boyle ska ha blivit erbjuden strax över sex miljoner för att förlora sin oskuld framför kameran. 

Läs om andra kända namn som fått erbjudandet här .

62 miljoner kronor för att spela in en porrfilm. Det var erbjudandet som damp ner i det brittiska kungahusets brevlåda. Självklart adresserat till trubbelmakaren prins Harry efter det uppmärksammade näckandet och gnidandet i Las Vegas.

Det är Vivid Entertainment, världens största distributör av porr, som erbjuder den sanslösa summan för att prinsen ska medverka i filmen "The Trouble with Harry" i vilken prinsen skulle genomföra ett riktigt samlag. 

—  Vi försäkrar er om att manuset är välskrivet och att kronjuvelerna inte på något sätt kommer att minimeras, ska det bland annat stå i brevet, uppger TMZ.

Det som händer i Las Vegas stannar inte där, det leder uppenbarligen till både ligg och cash. Så att du vet Carl Philip, det är inte Cannes som gäller.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!