Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu läcker toplessbilder på blivande drottningen

- 14/09/2012, 13:58
undefined
1 av 3

undefined

Faksimil Closer/Stella Pictures

undefined
2 av 3

undefined

Faksimil Closer

undefined
3 av 3

undefined

Ken Goff Photos Ltd / Stella Pictures

Will och Kate "sårade, chockade, arga och äcklade" efter att fransk press publicerar nakenbilder på den blivande drottningen av England.

Franska tidningen Closer publicerar idag toplessbilder på vad som ska föreställaKate Middleton med rubriken "Världsexklusivt;Kate och William i Provence: Oh my God!". Enligt Daily Mail vill Kate och maken prins William nu vidta rättsligaåtgärder.

Bildernatros vara tagna under Will och Kates semester i Provence i Frankrike.Paret bodde då på ett privat slott som ägs av prins Williamssläkting lord Linley. Fotografen har troligtvis använt sig av ettkraftig objektiv och på så vis kunna fota in på privat mark.

Will och Kate blevinformerade om bilderna under deras besök i Kuala Lumpur. Paret skaenligt källor till Daily Mail vara “sårade, chockade, arga ochäcklade”.

— Nedstämdheten har nuövergått till ilska och misstro i takt med att vi fått reda på merdetaljer kring bilderna. En gräns har överträtts och vi harkonsulterat franska advokater för att se vilka åtgärder, om några, som vi kanvidta, säger en talesperson för paret enligt Daily Mail.