Fredag 6 Aug
Stockholm

Nu läcker toplessbilder på blivande drottningen

undefined
1 av 3
undefined. Foto: Faksimil Closer/Stella Pictures
undefined
2 av 3
undefined. Foto: Faksimil Closer
undefined
3 av 3
undefined. Foto: Ken Goff Photos Ltd / Stella Pictures

Will och Kate "sårade, chockade, arga och äcklade" efter att fransk press publicerar nakenbilder på den blivande drottningen av England.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Franska tidningen Closer publicerar idag toplessbilder på vad som ska föreställaKate Middleton med rubriken "Världsexklusivt;Kate och William i Provence: Oh my God!". Enligt Daily Mail vill Kate och maken prins William nu vidta rättsligaåtgärder.

Bildernatros vara tagna under Will och Kates semester i Provence i Frankrike.Paret bodde då på ett privat slott som ägs av prins Williamssläkting lord Linley. Fotografen har troligtvis använt sig av ettkraftig objektiv och på så vis kunna fota in på privat mark.

Will och Kate blevinformerade om bilderna under deras besök i Kuala Lumpur. Paret skaenligt källor till Daily Mail vara “sårade, chockade, arga ochäcklade”.

— Nedstämdheten har nuövergått till ilska och misstro i takt med att vi fått reda på merdetaljer kring bilderna. En gräns har överträtts och vi harkonsulterat franska advokater för att se vilka åtgärder, om några, som vi kanvidta, säger en talesperson för paret enligt Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela