Ja, Madde kanske har en del att oroa sig för när det gäller sin fästmans tidigare liv.
1 av 7
Ja, Madde kanske har en del att oroa sig för när det gäller sin fästmans tidigare liv. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Youtube/Obs: Bilden är ett montage
Ganska lika om man säger så...
2 av 7
Ganska lika om man säger så... - Foto: Mats Högdahl/Stella Pictures
Men även med underklädesmodellen Maryam Abdullina.
3 av 7
Men även med underklädesmodellen Maryam Abdullina.
Som har visat båda det ena och det andra i sina annonser.
4 av 7
Som har visat båda det ena och det andra i sina annonser.
...Som här. Boobie-times.
5 av 7
...Som här. Boobie-times.
Om Madde är lika missnöjd över Chris förflutna som hon ser ut att vara på den här bilden ligger han illa till.
6 av 7
Om Madde är lika missnöjd över Chris förflutna som hon ser ut att vara på den här bilden ligger han illa till. - Foto: Stella Pictures
Och Sylvia som kallade honom för svärmorsdröm. Aj aj.
7 av 7
Och Sylvia som kallade honom för svärmorsdröm. Aj aj. - Foto: Stella Pictures

Kvinnorna och pengarna: Här är tihi-prinsessans svärmorsdröm

Smekmånaden är över för Madeleine och hennes svärmorsdröm: "De är ett jetset-par. Det blir fånigt om hovet försöker göra en helyllekille av Chris O'Neill".


Så mycket tjänar han

Chris är mångmiljonär och i slutet av 2011 var hans hedgefond värd cirka 460 miljoner kronor. Enligt uppgifter kostar Madeleines och Chris lägenhet på Manhattan ungefär 40.000 kronor i månaden.

Även kungahuset har en hel del pengar. Läs mer om deras förmögenhet här .

Den värsta skandalstormen runt Kungen har avtagit. Men kungahuset är mer än bara Kungen. Nu visar det sig att tihi-prinsessan Madeleines fästman Chris O'Neill, som av drottning Silvia kallats en "riktig svärmorsdröm", har varit allt annat än det. 

– De är ett jetset-par. Det blir fånigt om hovet försöker göra en helyllekille av Chris O'Neill, säger medierådgivaren Paul Ronge till Aftonbladet.

Innan 38-åringen träffade "Madde" var livet allt annat än rofyllt. Gömda pengar i skatteparadis, fester och ständigt nya kvinnor vid sin sida var vardag. 

Svag för modeller

2007 hade han sällskap av skönheten och teveprofilen Bianna Golodryga, då 29 år, på en exklusiv fest. Senare var han, enligt Aftonbladet, tätt omslingrad med tevestjärnan Annie Churchill. Men Bianna och Annie är bara två i raden. Året efter var det 25-åriga underklädesmodellen Maryam Abdullinas tur att följa med Chris på flera fina välgörenhetsgalor. 

Men att Chris har en ung, het kvinna vid sin sida är inget nytt. Redan för tio år sedan syntes finansmannen i New Yorks vimmel. 2004 var han på ett exklusivt cocktail party med modeprofilen och jetsetkvinnan Rory Hermelee. Något som fortsatt fram till nu. Bara månader innan Chris 2010 träffade Madeleine hade han proffsminglaren Candice Miller vid sin sida. 

Skatteparadis och välgörenhet - två olika världar

Och välgörenhet verkar vara en favorithobby för O'Neill. Kort tid efter att ha träffat prinsessan Madeleine donerade han 100 000 dollar till World Childhood Foundation, WCF, som grundades av drottning Silvia för att hjälpa fattiga barn i Kambodja, Moldavien och Sydafrika. Samtidigt har han med hjälp av avancerade skatteupplägg slussat miljoner av sina pengar till skatteparadiset Caymanöarna - för att slippa skatta. 

– Bland hedgefonderna är det djungelns lag som råder. Man kan inte förvänta sig något annat än att de som jobbar i den branschen lever efter att äta eller ätas. Väldigt ofta när man har gjort riktigt häftiga affärer använder man det moderna avlatsbrevet, att ge pengar till välgörenhet. Då får man gott samvete. Det är en dubbelmoral, säger Ronge till Aftonbladet.

Se Madde-kopian som Chris tidigare haft sällskap med här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...