Chris har tackat nej till Nobelfesten i sista sekund. Det gjorde inte Maddes ex Jonas Bergström.
1 av 7
Chris har tackat nej till Nobelfesten i sista sekund. Det gjorde inte Maddes ex Jonas Bergström. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Jonas Bergström var otrogen mot prinsessan och förhållandet kraschade efter att vänstrandet uppdagats. Men Jonas följde i alla fall med Madde på Nobelmiddagen.
2 av 7
Jonas Bergström var otrogen mot prinsessan och förhållandet kraschade efter att vänstrandet uppdagats. Men Jonas följde i alla fall med Madde på Nobelmiddagen. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
I år kommer Madeleine att få gå ensam.
3 av 7
I år kommer Madeleine att få gå ensam. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Chris tackar nej - i slutminuten.
4 av 7
Chris tackar nej - i slutminuten. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Finansmannen Chris prioriterar jobbet framför den prestigefyllda middagen.
5 av 7
Finansmannen Chris prioriterar jobbet framför den prestigefyllda middagen. - Foto: Stella Pictures
Besöket på Nobelfesten skulle ha blivit Chris första stora möte med svenska folket.
6 av 7
Besöket på Nobelfesten skulle ha blivit Chris första stora möte med svenska folket. - Foto: Stella Pictures / Black Sheep/Eagle
Förlovningsbilden på Chris och Madeleine.
7 av 7
Förlovningsbilden på Chris och Madeleine. - Foto: Kungl. Hovstaterna. Foto Ewa-Marie Rundquist The Royal Court, Stockholm, Sweden. Photo Ewa-Marie Rundquist

Jonas Bergström ställde i alla fall upp...

Madeleines fästman dissar Nobelfesten i sista sekund.


Så mycket tjänar Chris

Chris är mångmiljonär och i slutet av 2011 var hans hedgefond värd cirka 460 miljoner kronor. Enligt uppgifter kostar Madeleines och Chris lägenhet på Manhattan ungefär 40.000 kronor i månaden.

Även kungahuset har en hel del pengar. Läs mer om deras förmögenhet här.

Pengar, pengar, pengar. Redan till sitt första ordentliga möte med svenska folket har Chris O'Neill sabbat det. Anledningen stavas jobb. Finanshunken skulle ha dykt upp på den prestigefyllda Nobelmiddagen tillsammans med sin fästmö prinsessan Madeleine. Men han tackar nu nej i sista sekund, enligt Nöjesbladet.

 – Jag beklagar detta, men ser fram emot att delta under framtida Nobelfestligheter, säger Chris O’Neill till Aftonbladet.

Chris skulle även ha deltagit vid kungaparets traditionsenliga middag som hålls dagen efter på slottet. 

I stället får han till nästa år leva vidare till minnet av de tidigare stora festerna han besökt. Tillsammans med en lång rad unga tjejer vid sin sida har Chris levt jetsetliv och festat med kändiseliten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

idag 10:48
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.