Chris får in en tradition från USA.
1 av 5
Chris får in en tradition från USA. - Foto: Stella Pictures
Madde har tidigare varit förlovad med Jonas Bergström.
2 av 5
Madde har tidigare varit förlovad med Jonas Bergström. - Foto: Patrik Österberg//ALL OVER PRESS
Efter att en norsk kvinna berättat om att hon och Jonas skulle haft en affär tog det slut. Han är nu tillsammans med Maddes bästis Stefanie Af Klercker.
3 av 5
Efter att en norsk kvinna berättat om att hon och Jonas skulle haft en affär tog det slut. Han är nu tillsammans med Maddes bästis Stefanie Af Klercker. - Foto: Robert Eklund /Stella Pictures
Madde tillbringar all sin tid i New York just nu.
4 av 5
Madde tillbringar all sin tid i New York just nu. - Foto: FameFlynet Sweden / David Sica
Chris är rik som ett troll.
5 av 5
Chris är rik som ett troll. - Foto: Stella Pictures

Madde avslöjar bröllopshemligheten

Nya vindar blåser i kungahuset. Det blir en amerikansk tradition på prinsessan Madeleine och Chris O'Neills bröllop i juni.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
En vad vid sin sida?

Det ses som en stor ära att bli vald till best man. Denne fungerar enligt tradition som en andra hand och går in i kyrkan med brudgumen. Det är ofta denne som håller i ringen och sedan ger den till brdugummen under ceremonin.

En best man håller ofta tal för brudparet.

Den 8 juni gifter sig prinsessan Madeleine med Chris O'Neill i Slottskyrkan. Paret har varit hemlighetsfulla och inte avslöjat allt för mycket inför den stundande stora dagen. Tills nu. På Kungahusets hemsida delar prinsessan med sig av detaljer om den stora festen.

– Vi planerar för fullt. Trots att jag befinner mig i New York och arbetar för Childhood så går planeringen jättebra. Vi får fantastisk hjälp hemifrån och stödet från våra familjer underlättar väldigt mycket för både mig och Chris, säger hon.

Det blir ett eftermiddagsbröllop för paret, med följande middag. Brudtärnor kommer gästerna inte att få se röken av - däremot en best man.

– Chris kommer att ha en best man vid sin sida men jag kommer inte att ha brudtärnor. Precis som min mamma och min syster kommer jag att ha brudnäbbar, det är en bröllopstradition som jag gärna vill föra vidare, fortsätter hon.

Svenska stjärnor sjöng

Under kronprinsessan Victorias bröllop med Daniel Westling uppträdde bland andra Agnes Carlsson och Björn Skifs. Ännu har inga detaljer om underhållning på systerns bröllop släppts. Kanske räcker det med att bruden själv står för underhållningen. 

Vad sägs om att spela upp det berömda "Tihi"-klippet med en tvist.

Lyssna här:


/
/
/