Prins Carl-Philip tar sig ett span på sin tjej
1 av 11
Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist befinner sig på en skön semester i Frankrike. Se bilderna här – klicka på pilarna. - Foto: FameFlyNet/Stella Pictures, Hot Gossip. Bilden är ett montage.
Prins Carl Philip spanar in Sofia Hellqvist
2 av 11
Prins Carl Philip kan inte slita blicken från Sofia Hellqvists vältränade bakdel. - Foto: FameFlynet / Fame Flynet France
Sofia Hellqvist är tränad
3 av 11
Sofia har tränat hårt hos kändistränaren Rickard Nordstrand som även fått stjärnor som Mikael Persbrandt i form. - Foto: FameFlynet / Fame Flynet France
Sofia Hellqvist badar
4 av 11
Sofia själv är utbildad yogalärare. - Foto: FameFlynet / Fame Flynet France
Prins Carl Philip är nybadad
5 av 11
Prins Carl Philip är inte fy skam han heller – vår skäggige prins har snart ett sexpack! - Foto: FameFlynet / Fame Flynet France
Prinsessan som bikinimodell
6 av 11
Så här såg Sofia Hellqvist ut i bikini för några år sedan då hon poserade för en fotograf. - Foto: Hotgossip
Prinsessan som bikinimodell
7 av 11
Sofia Hellqvist har alltid tränat hårt. - Foto: Hotgossip
Sofia Hellqvist tränar hårt
8 av 11
Här ser vi Sofia med sin tränare Rickard Nordstrand som har hjälpt henne att komma i form. - Foto: rnordstrand/Instagram
Kungaparet på event
9 av 11
Paret har dejtat varandra i flera år. Här ser vi Sofia och Carl Philip på ett motorevent i Italien. - Foto: POLFOTO / POLFOTO
Sofia och Carl Philip slår runt på Stureplan sommaren 2012.
10 av 11
Sofia och Carl Philip slår runt på Stureplan sommaren 2012. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Här ser vi paret på en hockeymatch mellan AIK och HV71.
11 av 11
Här ser vi paret på en hockeymatch mellan AIK och HV71. - Foto: FameFlynet Sweden / Andreas L Eriksson

Här spanar Carl Philip in Sofias nya kropp

Sofia Hellqvist har legat i hårdträning inför beach 2013. Nu visar hon upp resultatet – se parets exklusiva semesterbilder här.


Hovet rasar mot nakenbilderna

Via ett spansk nätforum sprids nakenbilder på vad som ser ut att vara prins Carl Philips kärlek - Sofia Hellqvist.

Enligt experter verkar de vara äkta.

Döm själva - Nyheter24 har bilderna.

Prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist befinner sig i skrivande stund på semester i Frankrike. Enligt tidningen Expresen njuter de av varandra och lite kvalitetstid på kungafamiljens sommarställe Villa Mirage i Sainte-Maxime.

Tidigare i veckan passade paret på att ta en åktur med kungens lyxbåt "Polaris", och ombord på båten fanns Carl Philip och Sofias vänner och en hel del vin.

På paparazzibilderna ser vi hur kärleksparet myser, hånglar och skrattar med sitt kompisgäng. Och dessutom visar Sofia upp sin nya, trimmade och tonade superkropp – och Carl Philip kan inte slita blicken från hennes välsvarvade bakdel.

Kändistränar sig i form

Så sent som i januari kunde Nyheter24 berätta om Sofias plan för att komma i strandform. Sofia, som är utbildad yogalärare och har drivit ett yogacenter på Manhattan i New York, har tagit hjälp av kändistränaren Rickard Nordstrand.

– I dag fick man sig en kyss av Sofia Hellqvist så man såg stjärnor, skrev tränaren på sin Instagram och publicerade en bild på sig själv tillsammans med prinsens flickvän i träningskläder.

Om Sofia får genomgå samma procedur som "Hamilton"-stjärnan Persbrandt lär hon ha varit svettig som få efter passet.

– Persbrant tränar korta, hårda, intensiva pass. Han är även den som håller sin vikt och upprätthåller träningen bäst på egen hand, har Nordstrand tidigare sagt till Nyheter24.

Utöver Persbrandt och Sofia Hellqvist tränar Nordstrand kändisar som Patrik Ekwall, Hoffmaestro-gänget, Markoolio, radioprofilen Martin Björk och Agneta Sjödin.

Se bilderna från parets sköna semester i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.