Höggravida Madde får fira nationaldagen utan Chris vid sin sida.
1 av 5
Höggravida Madde får fira nationaldagen utan Chris vid sin sida. - Foto: Stella Pictures
Chris nobbar festligheterna ännu en gång.
2 av 5
Chris nobbar festligheterna ännu en gång. - Foto: Stella Pictures
Chris ska jobba istället.
3 av 5
Chris ska jobba istället. - Foto: Stella Pictures
Kanske minns Madde hur mysigt de hade här...
4 av 5
Kanske minns Madde hur mysigt de hade här... - Foto: Stella Pictures
Eller här.
5 av 5
Eller här. - Foto: Stella Pictures

Chris O' Neill bangar från ännu en fest

Chris O' Neill är snart kvalificerad som en riktig tråkmåns. Nu skippar Chris nämligen nationaldagsfesten. Vad han ska göra istället? Gissa tre gånger...


Chris O' Neill är lite som den där kompisen i gänget som alltid ställer in i sista sekund. Ännu en gång väljer nämligen Chris att tacka nej till en viktig tillställning där hela kungafamiljen ska vara med.

Den här gången är det nationaldagsfirandet som stryks i O' Neills kalender. Och det ser ju inte jättebra ut eftersom just nationaldagsfirandet, Nobelfesten och kronprinsessan Victorias födelsedag är de största och viktigaste höjdpunkterna för kungafamiljen.

Vad Chris ska göra istället? Jobba...

Nobbat Nobelfester och födelsedagar

– Chris O'Neill har ett sådant hektiskt arbetsschema att han inte kan delta. Långa resor och han är ledsen att han inte kan vara med vid nationaldagsfirandet, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, till Expressen.

Expressen skriver vidare att Chris har nobbat en hel del viktiga händelser de senaste åren. Han har tackat nej till två Nobelfester, han var inte heller med på kungens 69-års dag och när prins Carl Philip hade svensexa dök inte Chris upp då heller.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!