Måndag 24 Jan
Stockholm

7 faser Chris O'Neill kommer att gå igenom innan prinsbröllopet

Nyheter24 listar.
1 av 8
Nyheter24 listar. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT
Han är redan gift.
2 av 8
Han är redan gift. Foto: TT/NTB Scanpix
Och nu är det dags för Chris att gå på bröllop.
3 av 8
Och nu är det dags för Chris att gå på bröllop. Foto: JONAS EKSTROMER / TT NYHETSBYRÅN
Vi har en liten känsla av hur det kommer att gå.
4 av 8
Vi har en liten känsla av hur det kommer att gå. Foto: TT/MAJA SUSLIN/ SCANPIX
Antagligen asbra!
5 av 8
Antagligen asbra!. Foto: TT/Stefan Jerrevang
6 av 8
7 av 8
8 av 8

En fullt rimlig gissning av vad Chris O'Neill kommer att ägna sig åt förmiddagen den 13 juni 2015.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Chris vaknar. Han är trött

Chris är ofta trött. Framförallt när han vaknar. Men han känner sig ändå rätt bra. Han är ju trots allt Chris O'Neill. Rik, framgånsrik och dessutom gift med en friggin prinsessa.

Bild: TT

2. Men det är då han kommer på det

Han är ju gift med en friggin prinsessa. Och nu ska hennes brorsa tydligen gifta sig. Vilket betyder att Chris måste gå på bröllop – fastän han helst bara skulle glida ner på stan och slå sig ner på en solig uteservering och låta dagen flyta förbi i takt med att drycken flyter ner.

Bild: TT

3. Det betyder att han måste klä upp sig

Alla andra kommer att ha en massa högtidskläder på sig. Svärfar kommer säkert att ha en massa medaljer på sig. Chris har inga medaljer. Normalt stör det inte honom ett dugg men det suger ju lite att vara den enda utan medaljer. Sen kommer han på att hon Sofia har en annan svåger som inte heller ser ut att ha några medaljer. Chris andas ut.

Bild: TT

4. Han kanske till och med vill ha en stänkare?

Det gör Chris glad. Han gillar stänkare. Det gör i och för sig svärfarsan också, men Chris känner att det ofta är lite stelt. I alla fall fram till lite senare på kvällen när knugen börjar dra jakthistorier. Då brukar det bli fart på gubben!


Bild: Kungahuset

5. Chris gillar fart

Det är det som är problemet med såna här kungafamiljsbröllop. Det tar en jäkla tid. Chris tänker fortfarande ibland på sitt eget bröllop. Det är inte det att han inte älskar sin fru, absolut inte. Men han gillar bara inte när saker går långsamt – det är så lätt att glida i väg i tankarna.

Bild: TT

6. Lite som nu

Chris är sen. Alla tankar på dagens stora händelse har fått honom att glömma bort att han faktiskt har saker att göra. Typ som att gå på själva bröllopet. Nu jäklar börjar det bli bråttom.

Bild: TT

7. Men Chris hinner

Chris hinner alltid. Han får lite skit i bland. Men att han skulle missa svågerns bröllop, det händer faktiskt inte. Framförallt inte när en fest väntar vid dagens slut!

Bild: TT

Kommentera
Kopiera länk
Dela