Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Källa: Chris O' Neill behöver få loss pengar – Madde lider svårt

Chris O'Neills affärer har inte gått särskilt bra. – Han behöver få loss pengar!, säger en källa till Hänt Extra.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Chris affärer har inte gått så himla bra.

Enligt källan behöver Chris nu cash.

Prinsessan Madeleine lider svårt.

Chris O'Neill är van vid ett liv i sus och dus. Men nu verkar det sina i kassan för Chris. För mindre än tre år sedan köpte han en lägenhet på Manhattan för 16 miljoner kronor, som han hade tänkt hyra ut för 78 000 i månaden. Det visade sig vara svårare än vad han trodde – så han tvingades sänka hyran rejält, skriver Hänt Extra.

Han har även försökt sälja sitt och prinsessan Madeleine sommarhus i Florida för 41,3 miljoner kronor. Men nu måste han "rea ut huset", skriver Hänt Extra.

– Han behöver få loss pengar! Annars skulle han aldrig sälja och hyra ut bostäderna. Man undrar ju hur det står till med ekonomin och hur pass illa det egentligen är, säger en källa som står hovet nära skriver Hänt extra, via Stoppapressarna.

Enligt källan har affärerna och investeringarna helt enkelt inte gått som Chris planerat. Och prinsessan Madeleine tar det hela hårt.

– Madeleine är alltid mån om att Chris ska må bra. Hon lider svårt när hans affärer misslyckas, säger källan vidare.

Mer:

Behåll monarkin – men avskaffa Prins Daniel