Hur söta är de inte?!
Hur söta är de inte?! - Foto: Foto Kate Gabor Kungahuset.se /Photo Kate Gabor The Royal Court, Sweden. Images must not be sold on to or distributed to third p

Supersöta nationaldagshälningen från Oscar och Estelle kommer göra din dag

Men aaaaaw!


Att det är Sveriges nationaldag i dag har väl knappast något missat? Och två som vill önska dig och alla andra en riktigt fin dag är de urgulliga syskonen prinsessan Estelle och prins Oscar.

Hela Sveriges lilla charmtroll Estelle visar som vanligt upp sitt allra finaste leende och är ju dessutom kusligt lik sin mamma. Och lille Oscar har verkligen växt ordentligt sedan han föddes i början av mars.

Vi hoppas de små syskonen får en riktigt fin dag!


Kommer du ihåg när kungen fyllde 70 och prins Oscar stal hela showen? Läs om det här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

1 timme sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

2 timmar sedan
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".

Augustgalan flyttar till Dramaten

3 timmar sedan
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.