Måndag 15 Aug
Stockholm

Chris O'Neill har struntat i skatten – riskerar att bli av med lyxhus

1 av 2
2 av 2

Riktigt klantigt av Chris O'Neill, speciellt eftersom det inte är första gången det händer.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Prinsessan Madeleines man Chris O’Neill krävs ännu en gång på stora summor pengar av den amerikanska skattemyndigheten. Både 2015 och 2016 var han sen med skatten i Florida, och nu är det alltså dags igen.

Den aktuella skulden gäller hans lyxkåk i Florida och uppgår till 354 000 kronor, och betalar han inte illa kvickt kan han bli av med huset.

– Det anses allvarligt här att inte betala sin skatt och om man inte betalat inleds en försäljningsprocess med budgivning online den 31 maj där fastig­heten slutligen kan säljas efter två år, säger en handläggare på skattemyndigheten i Palm Beach, till Expressen.

Den första auktionen kommer alltså hållas 31 maj, om Chris inte har betalat tills dess. Vem som helst får då köpa en första rättighet till kåken, och inom två år kan huset sedan säljas på ytterligare en auktion.

Chris OTT
Undrar vad svärmor tycker om det här.

Chris O’Neill har tidigare kommenterat skulderna i Florida:

”Den som är uppmärksam hos skatteindrivarna i Palm Beach skulle upptäcka att jag har varit sen några gånger med betalningar och jag skulle säga att det rör sig om två tillfällen under de senaste sju åren. Jag har hundratals andra saker för mig och jag arbetar ibland hundra timmar per vecka och reser mycket. Utöver detta kan man bara säga att det inte finns några andra anledningar, förutom att mitt sätt att sköta hushållsekonomin kanske skulle kunna förbättras lite”. Det rapporterar Expressen.

Nyligen hamnade Chris i en spritduell med Maddes ex Jonas Bergström. Det kan du läsa om här.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.