Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så bra är låtarna i morgon

1 av 3

Jonas Ekströmer/Scanpix

2 av 3

Jonas Ekströmer/Scanpix

3 av 3

Jonas Ekströmer/Scanpix

Nöje | 12/02/2010 15:16

Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco bedömer låtarna du får höra i Melodifestivalen i morgon.

Manboy med Eric Saade Klassiskt Fredrik Kempe-stycke. Britney och Darins okända unge söker jobb i föreningen förenade töntar. Fruktansvärt.

Hippare Hoppare med Andra Generationen & Dogge Tyvärr en riktig flopplåt. Sölig och alldeles för lite tryck i. Noll röj. Kebabpizza kom tillbaka, allt är förlåtet!

Innan alla ljusen brunnit ut med Anna Maria Espinosa Indiehetingar är årets melodi och med tanke på hur det gick för Salem al Fakir förra veckan så har Anna Maria Espinosa alla chanser att gå vidare. Det ligger henne i fatet att ha en påträngande röst så hon har chans att nå fram i sorlet bland lördagstacos och Christine Meltzers totalt tafatta programlederi.

Come and get me now med Highlights & MiST Skoja inte att de här killarna och tjejerna gillar Robbie Williams. Tyvärr på alldeles för mycket svengelska och med på tok för lite sex appeal.

Sucker for love med Pauline Pauline satsar på nostalgisk och rökig sjuttiotalsdisco. Rösten är det riv i, men flörtarna med dåtiden blir till slut genanta.

We can work it out med Andreas Johnson ”We can work it out” är en sjavigt släpig arenaballad i finaste U2/Coldplay/Oasis-anda. Kan bli farlig!

Underbart med Kalle Moraeus & Orsa Spelmän Ledsen, men det är öppet mål. Den här låten är allt annat än underbar. Låter som bäst som ledmotivet till Landet Runt. Helvetesdålig låt.

Manipulated med Hanna Lindblad Totalt anonym mekanisk och modern dansschlager med så mycket vibrato på sången att det lika gärna skulle kunna vara Robocop som sjöng. Hanna Lindblad, who?

Du kan själv lyssna på låtarna på SVT:s hemsida fram till klockan 20.00 i morgon, lördag.