1 av 3
- Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix
2 av 3
- Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix
3 av 3
- Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix

Så bra är låtarna i morgon

Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco bedömer låtarna du får höra i Melodifestivalen i morgon.


Manboy med Eric Saade Klassiskt Fredrik Kempe-stycke. Britney och Darins okända unge söker jobb i föreningen förenade töntar. Fruktansvärt.

Hippare Hoppare med Andra Generationen & Dogge Tyvärr en riktig flopplåt. Sölig och alldeles för lite tryck i. Noll röj. Kebabpizza kom tillbaka, allt är förlåtet!

Innan alla ljusen brunnit ut med Anna Maria Espinosa Indiehetingar är årets melodi och med tanke på hur det gick för Salem al Fakir förra veckan så har Anna Maria Espinosa alla chanser att gå vidare. Det ligger henne i fatet att ha en påträngande röst så hon har chans att nå fram i sorlet bland lördagstacos och Christine Meltzers totalt tafatta programlederi.

Come and get me now med Highlights & MiST Skoja inte att de här killarna och tjejerna gillar Robbie Williams. Tyvärr på alldeles för mycket svengelska och med på tok för lite sex appeal.

Sucker for love med Pauline Pauline satsar på nostalgisk och rökig sjuttiotalsdisco. Rösten är det riv i, men flörtarna med dåtiden blir till slut genanta.

We can work it out med Andreas Johnson ”We can work it out” är en sjavigt släpig arenaballad i finaste U2/Coldplay/Oasis-anda. Kan bli farlig!

Underbart med Kalle Moraeus & Orsa Spelmän Ledsen, men det är öppet mål. Den här låten är allt annat än underbar. Låter som bäst som ledmotivet till Landet Runt. Helvetesdålig låt.

Manipulated med Hanna Lindblad Totalt anonym mekanisk och modern dansschlager med så mycket vibrato på sången att det lika gärna skulle kunna vara Robocop som sjöng. Hanna Lindblad, who?

Du kan själv lyssna på låtarna på SVT:s hemsida fram till klockan 20.00 i morgon, lördag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.