1 av 3
- Foto: Leif R Jansson / SCANPIX
2 av 3
3 av 3
- Foto: All Over Press

Bert Karlsson: "Dilba är omoralisk"

Schlagerveteranen Bert Karlsson går hårt åt Melodifestival-artisten Dilba, som han menar beter sig ytterst omoraliskt.


Melodifestivalen 2011

I årets melodifestival tävlar 32 artister, varav 23 är debutanter i sammanhanget.

Tävlingen besöker i år Luleå, Göteborg, Linköping, Malmö och Sundsvall, innan festivaltåget når Stockholm och finalen den 12 mars.

Missa inte alla festivalnyheter på Nyheter24:s melodifestivalsajt.

Bert Karlssons schlagerblogg är skivbolagsdirektören och juryesset frispråkig. Inför den första deltävlingen av festivalen i Luleå på lördag sågar han festivalaktuella artisten Dilba Demirbags uppförande inför tävlingen.

– Jag tänkte berätta om en person som har betett sig väldigt omoraliskt - Dilba. Hon fick med en låt i årets Melodifestival, med hjälp av en rad personer. När hon väl kom med, så lämnade hon de personerna direkt. Sådant ska inte löna sig, säger Bert i sin videoblogg.

– Nu är det visserligen en ganska bra låt som hon ställer upp med, men jag hoppas verkligen inte att ett sådant oerhört kortsiktigt tänk kommer att löna sig, fortsätter han.

Signaturen "Upphovsman-Linda" menar dock att Bert är felaktig i sin information, och kommenterar blogginlägget på följande sätt:

"Hejsan Bert, Så gick det inte till. Första kontakten med låten gick direkt från mig (upphovsman) till Christer Björkman, då sjöng redan Dilba på demon. De här andra människorna du nämner kom alltså in i bilden efter låten och Dilba. /Linda"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!