Tisdag 28 Sep
Stockholm

Schlagerbråket når nya höjder

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Ordkriget mellan Bert Karlsson och Melodifestivalartisten Dilba har nu tagit en ny vändning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att skivbolagsbossen Bert Karlsson i sin videoblogg riktat skarp kritik mot festivalaktuella Dilba Demirbag blossade ett mindre ordkrig upp mellan de båda festivalaktörerna.

Bert Karlsson anklagade i sitt inledande inlägg Dilba för att vara omoralisk, och menade att hon svikit sina medarbetare när hon kom med i festivalen.

Dilbas presskontakt menade att Berts information var felaktig, och till Nöjesbladet kallade man Bert för "rubrikernas man".

Dock är historien inte över där. Nu fortsätter Bert att rikta kritik mot Dilba, och anklagar henne vidare för att utnyttja människor i sin närhet.

– Vilket liv det blev på Dilba plösligt, det här var mycket känsligt. Det är väl ingen som kritiserar artister vanligtvis, men jag är för gammal för att vara en ja-sägare hela tiden, säger Bert i sin blogg.

– Jag vet att det är helt rätt att man kan förhandla, men man kan inte utnyttja folk på vägen och låta dem jobba gratis och strunta i att ta ansvar.

Bert förklarar även sin syn på Dilbas framtid inom musikbranschen, vilken han inte ser som ljus.

 – Dilba har gjort det här mycket förut. Hon uppträder ju gärna i lågprissammanhang, så hon får väl fortsätta med det. Det tror jag är hennes enda chans i den här branschen, för moral är viktigt, säger han.

Avslutningsvis lämnar Bert ett varnande meddelande till festivalartisten.

– Här kommer en varning till Dilba. På lördag kommer Bert Karlsson till Luleå, och då är det kanske dags att vi sätter oss ner och diskuterar över en kopp kaffe. Vi kanske kan ta den här diskussionen på en lagom nivå, och inte på den nivå som du har satt den i, förklarar han i sin videoblogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela