Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare

- 04/02/2011, 18:37 -
1 av 4

Leif R Jansson / SCANPIX

2 av 4

3 av 4

All Over Press

Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare.
4 av 4

Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Efter Bert Karlssons attack - nu går Dilba till tuff motattack. – Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger hon.

Skivbolagsbossen Bert Karlsson har i flera inlägg på sin blogg hetsat mot den Melodifestival-aktuella artisten Dilba.

Skara-Bert anklagade i sitt inledande inlägg Dilba för att vara omoralisk, och menade att hon svikit sina medarbetare när hon kom med i festivalen.

– Jag tänkte berätta om en person som har betett sig väldigt omoraliskt - Dilba. Hon fick med en låt i årets Melodifestival, med hjälp av en rad personer. När hon väl kom med, så lämnade hon de personerna direkt. Sådant ska inte löna sig, säger Bert i sin videoblogg.

– Nu är det visserligen en ganska bra låt som hon ställer upp med, men jag hoppas verkligen inte att ett sådant oerhört kortsiktigt tänk kommer att löna sig, fortsätter han.

Dilba till motattack

På fredagen, bara en dag före hon premiärsjunger i årets Melodifestival, rasar hon mot Nyheter24:s bloggare.

– Jag förstår att det är tufft för Bert att det finns artister med integritet och krav. Jag är en businesswoman, tough shit om inte han kan hantera det. Jag tror snarare att jag är ett föredöme för andra artister, de borde ställa lite mer krav än att bara skriva under ett avtal och säga ”tack så mycket jag är så glad att få vara med”, säger hon till Aftonbladet.

Samtidigt sågar hon skivbolagsbossen vid fotknölarna.

– Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger hon och anspelar på att Bert Karlsson var en av grundarna av ny demokrati.