1 av 4
- Foto: Leif R Jansson / SCANPIX
2 av 4
3 av 4
- Foto: All Over Press
Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare.
4 av 4
Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Dilba rasar mot Nyheter24:s bloggare

Efter Bert Karlssons attack - nu går Dilba till tuff motattack. – Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger hon.


Skivbolagsbossen Bert Karlsson har i flera inlägg på sin blogg hetsat mot den Melodifestival-aktuella artisten Dilba.

Skara-Bert anklagade i sitt inledande inlägg Dilba för att vara omoralisk, och menade att hon svikit sina medarbetare när hon kom med i festivalen.

– Jag tänkte berätta om en person som har betett sig väldigt omoraliskt - Dilba. Hon fick med en låt i årets Melodifestival, med hjälp av en rad personer. När hon väl kom med, så lämnade hon de personerna direkt. Sådant ska inte löna sig, säger Bert i sin videoblogg.

– Nu är det visserligen en ganska bra låt som hon ställer upp med, men jag hoppas verkligen inte att ett sådant oerhört kortsiktigt tänk kommer att löna sig, fortsätter han.

Dilba till motattack

På fredagen, bara en dag före hon premiärsjunger i årets Melodifestival, rasar hon mot Nyheter24:s bloggare.

– Jag förstår att det är tufft för Bert att det finns artister med integritet och krav. Jag är en businesswoman, tough shit om inte han kan hantera det. Jag tror snarare att jag är ett föredöme för andra artister, de borde ställa lite mer krav än att bara skriva under ett avtal och säga ”tack så mycket jag är så glad att få vara med”, säger hon till Aftonbladet.

Samtidigt sågar hon skivbolagsbossen vid fotknölarna.

– Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger hon och anspelar på att Bert Karlsson var en av grundarna av ny demokrati.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.