Brolle självsäker: "Folk älskar min låt"

- 11/02/2011, 14:39 -
1 av 3

Claudio Bresciani / SCANPIX

2 av 3

Claudio Bresciani / SCANPIX

3 av 3

Claudio Bresciani / SCANPIX

På lördag tävlar Brolle i Melodifestivalen 2011, med bidraget "7 days and 7 nights" - ett bidrag som han känner starkt inför.

När Scandinavium i Göteborg på lördag intas av Melodifestivalens andra deltävling äntrar Brolle scenen som första startande.

– Det känns kanon att äntligen vara här, och det är en väldigt bra feeling i Melodifestivalen. Jag har fått frågan i många år om jag vill vara med, och innan festivalen så hade jag ett möte med Christer Björkman, där han bad mig att ställa upp.

– Jag har däremot alltid sagt att om jag ska vara med så ska varenda taktslag kännas rätt, och jag har aldrig haft den låten. Ett par månader senare så hade jag ett bidrag som kändes bra, och jag skickade in den. Överlag så älskar folk låten, säger han till Nyheter24.

Brolle, som har en relativt hård look är - säkerheten på bidraget till trots - osäker på hur svenska folket kommer att uppfatta hans medverkan i festivalen.

– Folk blev nog rätt så överraskade över att jag ställde upp, på gott och ont. Skulle svenska folket inte gilla låten så kommer det att kännas väldigt, väldigt jobbigt, förklarar han för Nyheter24.