Sanna Nielsens nya superkropp

- 12/02/2011, 02:36 -
1 av 10

HENRIK MONTGOMERY/Scanpix

2 av 10

JAN COLLSIÖÖ/Scanpix

3 av 10

HENRIK MONTGOMERY/Scanpix

4 av 10

EEROBILD/All Over Press

5 av 10

Claudio Bresciani / SCANPIX

6 av 10

Patrik Österberg/All Over Press

7 av 10

Claudio Bresciani / SCANPIX

8 av 10

Claudio Bresciani / SCANPIX

9 av 10

Claudio Bresciani / SCANPIX

10 av 10

Inför Melodifestivalen har schlagerdrottningen Sanna Nielsen trimmat sin kropp rejält.

När Sanna Nielsen på lördagskvällen deltar i Melodifestivalen i Göteborg är det sjätte gången gillt för schlagerveteranen, som varje gång hon har ställt upp i tävlingen har slutat i finalfältet.

Pressen inför att ännu en gång hamna i tävlingens topp tio säger hon sig dock inte känna av.

– Man har jobbat med ett nummer i tre-fyra månader, och man har ingen aning om hur det kommer att tas emot. Trots detta så går jag inte in och känner mig nervös över om jag hamnar i final eller inte - jag har en helt ny inställning i år. Jag är här för att ha kul, och det finns faktiskt ett liv efter Melodifestivalen, säger Sanna till Nyheter24.

Inför lördagens deltävling har Sanna inte bara mentalt laddat upp, utan även kroppen har topptrimmats för den tuffa schlagerhelgen.

– Under 2010 har det hänt något med min kropp, som verkar har funnit sig själv och satt sig rätt. Men det är klart att det ligger en del träning bakom det här, det ska jag erkänna.

Hur ser träningen ut?

– Det har inte varit någon stenhård träning, utan snarare en sund livsstil. Jag känner mig fräsch och trivs såhär. Vad jag brukar träna är kondition på löpband, cirka 40-45 minuter två till tre gånger i veckan.

Någon strikt diet förnekar Sanna bestämt att hon har legat i, men att festivalstjärnan har undvikit onyttigheter dementerar hon inte.

– Självklart har jag tänk på vad jag har stoppat i mig, även om det inte inneburit att jag äter dietsoppor eller liknande. Jag njuter för mycket för livet för att hålla sådana kostvanor.

Efter lördagens schlager väntar däremot en belöning för allt slit.

– När jag kommer hem på söndag så står en stor pizza och en påse godis överst på önskelistan, berättar Sanna för Nyheter24.