Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brolle: "Jag ska kyssa upp dem allihop"

1 av 4

Pelle T Nilsson/Nyheter24

2 av 4

Pelle T Nilsson/Nyheter24

3 av 4

Pelle T Nilsson/Nyheter24

4 av 4

Pelle T Nilsson/Nyheter24

Nöje | 12/02/2011 22:57

Norrlandssonen Brolle blev så glad efter sin finalplats i Melodifestivalen 2011 att han beslutade sig för att få i stånd ett ordentligt kysskalas.

Brolle gick tillsammans med Sanna Nielsen vidare till final i Melodifestivalen 2011 - efter en rafflande delfinal i Scandinavium i Göteborg.

Efter att finalplatsen säkrats var Brolle så glad att han "inte visste var han skulle ta vägen", och han riktade ett särskilt tack till arenans publik.

– Det var en så oerhört bra feeling på publiken i kväll, och hela Scandinavium var fyllt av kärlek, säger Brolle till Nyheter24 efter sändningen.

Hur tankarna gick inför den andra och avgörande röstningen - där Sanna Nielsen just annonserats som kvällens stora vinnare - har Brolle svårt att sätta ord på.

– Man hinner inte tänka något när man sitter i green room - allt går så himla fort. Men när de ropade upp mitt namn så var det verkligen årets adrenalinkick som gick genom kroppen.

Vad gillar det svenska folket med dig?

– Jag tror att jag är rätt så lugn i det jag gör och att jag gör något som jag verkligen tror på fullt ut. Det märker nog människor.

För att fira lördagens bedrifter var det efter deltävlingen dags för ädla drycker och segerdans för finalisten.

– Nu ska jag fira med skumpa på hotellet, med mina nära och kära. Hela familjen är här från norr, så nu ska jag till efterfesten och kyssa upp dem allihop, säger Brolle till Nyheter24.