1 av 4
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
2 av 4
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
3 av 4
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24
4 av 4
- Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24

Brolle: "Jag ska kyssa upp dem allihop"

Norrlandssonen Brolle blev så glad efter sin finalplats i Melodifestivalen 2011 att han beslutade sig för att få i stånd ett ordentligt kysskalas.


Brolle gick tillsammans med Sanna Nielsen vidare till final i Melodifestivalen 2011 - efter en rafflande delfinal i Scandinavium i Göteborg.

Efter att finalplatsen säkrats var Brolle så glad att han "inte visste var han skulle ta vägen", och han riktade ett särskilt tack till arenans publik.

– Det var en så oerhört bra feeling på publiken i kväll, och hela Scandinavium var fyllt av kärlek, säger Brolle till Nyheter24 efter sändningen.

Hur tankarna gick inför den andra och avgörande röstningen - där Sanna Nielsen just annonserats som kvällens stora vinnare - har Brolle svårt att sätta ord på.

– Man hinner inte tänka något när man sitter i green room - allt går så himla fort. Men när de ropade upp mitt namn så var det verkligen årets adrenalinkick som gick genom kroppen.

Vad gillar det svenska folket med dig?

– Jag tror att jag är rätt så lugn i det jag gör och att jag gör något som jag verkligen tror på fullt ut. Det märker nog människor.

För att fira lördagens bedrifter var det efter deltävlingen dags för ädla drycker och segerdans för finalisten.

– Nu ska jag fira med skumpa på hotellet, med mina nära och kära. Hela familjen är här från norr, så nu ska jag till efterfesten och kyssa upp dem allihop, säger Brolle till Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...