Söndag 19 Sep
Stockholm

Peter Nilsson: "Jag vill se en rumpchock av Marie Serneholt"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

KRÖNIKA. Peter "Peter08" Nilsson utvärderar lördagens startfält i Melodifestivalen, och passar även på att skicka ett skamligt förslag till programledaren Marie Serneholt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SVT verkar ha som mål att tillfredställa just mig och mina behov. Jag menar ju då givetvis hur de får Marie Sernholt att ställa upp på att glida runt i porriga underkläder och små kjolar som gör vissa av mina favoritsajter överflödiga.

Därefter drog hon iväg en raplåt där hon bland annat sa att hon vill slå barn, vilket jag tyckte var asroligt och ovanligt vågat för att vara SVT. Tummen upp för det!

In på scenen knallade däremot Christer Sjögren och började bröla om Djingis Khan. Vad var grejen med det? Vem hade betalat grova pengar för att få in honom dit?

Låt oss nu kika på låtarna som var med istället:

Brolle - "7 Days and 7 nights"
Introt var rätt bra faktiskt, väldigt Elvis och typiskt Brolle, men refrängen blev något av en besvikelse därefter. Helt enkelt ingen hit.

Loreen - "My heart is refusing me"
Askalasbra låt. Klockrent och tilltalar unga. Nästan lite Lady Gaga. Dessutom så var det mycket rumpa att se på scenen - I love SVT.

Babsan - "Ge mig en spanjor"
Lät ungefär som "Skaka rumpa" för transvestiter. Låten var superhypad från början och därför blev jag en smula besviken. Dw hade helt enkelt tryckt in för mycket text i låten och använt gamla tanter som målgrupp. 

Elisabeth AndreaSsen - "Vaken i en dröm"
De presenterade henne som "Bettan" och jag frågade mig själv vad Ana Gina gör i Melodifestivalen? Och tro det eller ej, denna Bettan var inte alltför olik Ana Ginas karaktär. Låten var sjukt tråkig, smörig och jag vet inte vad. Det var som om någon hade tagit Sara Dawn Finer och dragit bort pattarna från henne.

Sanna Nielsen - "I'm in love"
Den här låten hoppades alla starkt på, men jag är ganska apatisk till sådana här kärlekslåtar, då det finns för många av dem redan - nej tack från min sida!

The Moniker - "Oh my God"
Det var lite som om den här killen var den nya Thomas Di Leva, medan själva låten bara var okej.

Anniela - "Elektrisk"
Här ser man yttligare en brud som vill byta plats med September. Tjejen var onekligen riktigt snygg, men låten var som något Carola skulle ha sjungit i början av sin karriär.

Christian Walz - "Like suicide"
Jag älskar hans röst - så pass mycket att jag även älskar låten. Den var inte katchig, but I just love that dude!

Nu finns det i alla fall några bra låtar som är vidare, och finalen kan nog bli nog något stort. Jag hoppas också starkt på någon skandal från Marie Serneholts sida. Typ en rumpchock eller nåt skulle gillas. Snälla Marie?

Kommentera
Kopiera länk
Dela