Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De vinner i Linköping

- 19/02/2011, 11:35 -
1 av 7

2 av 7

3 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

4 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

5 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

6 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

7 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Här är artisternas som tippas gå direkt från Melodifestivalens tredje deltävling i Linköping till finalen i Globen i mars.

Under lördagskvällen avgörs den tredje delfinalen av Melodifestivalen 2011, i Cloetta Center i Linköping.

När den femte och sjätte finalbiljetten ska delas ut ser det på förhand ut att bli en enkel match för fjolårssuccén Eric Saade. Med årets bidrag "Popular" tippas han enligt Bra Odds gå direkt till final - med de sensationellt låga oddsen 1,01.

De som för tillfället ser ut att slå följe med Saade är gruppen som år 2009 vann Dansbandskampen - The Playtones. Med låten "The King", som liksom Eric Saades "Popular" är signerad låtskrivaren Fredrik Kempe, tros gruppen gå direkt till finalen i Globen, med oddsen 1,80.

Vilka som måste packa väskan och åka till Andra chansen i Sundsvall om två veckor är desto mer oklart.

De som för tillfället har lägst odds är Linda Sundblad med låten "Lucky you" och oddsen 3,00, Shirley's Angels bidrag "I thought it was forever" med 3,50 i odds och Sebastian med 4,00 i odds för sin "No one else could".