1 av 6
- Foto: Mikael Andersson / SCANPIX
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: Goran Granlund/All Over Press
4 av 6
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
5 av 6
6 av 6
- Foto: Jessica Gow / SCANPIX

Bert Karlsson i ordkrig med Alex Schulman

Nyheter24:s bloggare Bert Karlsson går i hela tre blogginlägg till hård attack mot bloggaren och författaren Alex Schulman.


Berts blogg

Bert videobloggar på Nyheter24:s schlagersajt.

Läs bloggen på: nyheter24.se/blogg/bert-karlsson

I blogginlägget "Etta på idiotlistan" så beskriver Nyheter24:s bloggare Bert Karlsson sin frustration över Alex Schulmans publicerade utelista, där Bert nyligen fick en plats.

– Schulman, om det fanns en idiotlista så hade du toppat den direkt. Du håller på med din lista, och har med mig på någon nedre del. Otyg! säger Bert i sin blogg

Den bakomliggande orsaken till ordkriget är Berts kritik mot Melodifestivalen, som han främst har uttryckt i sin videoblogg - åsikter som Alex Schulman har tröttnat på.

När Bert ändå är i farten passar han även på att rikta en känga mot socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin.

– Har du inte förstått att jag jobbar åt media för att kritisera Melodifestivalen? Jag håller inte på och gnäller för min egen skull på något sätt. Det är inte vad det handlar om. Det handlar om att göra något bättre, precis det som Mona Sahlin borde ha gjort för längesen när det gäller politik, säger Bert.

I sina inlägg fortsätter Bert med att förklara sin syn på Aftonbladet och tidningens schlagerkrönikor Markus Larsson.

– Jag förstår inte varför Schulman inte omyndigförklarar sin krönikör på nöjessidan, som hela tiden kritiserar Melodifestivalen och säger att det är det sämsta som har funnits.

– Det är helt fel kan jag berätta, för 3,2 miljoner tittare har inte fel. Markus Larsson på Aftonbladet borde alltså också sitta på Schulmans jävla lista i så fall, eftersom han också har synpunkter på det här.

Bert avslutar sina inlägg med att ge en ordentlig uppläxning till Alex Schulman, och menar att han borde toppa mer än en utelista. 

– På idiot nummer två-listan ligger Schulman också etta.

– Schulman måste ju vara en av de mest korkade journalisterna som finns. Schulman, väx upp! säger Bert i sin blogg.

Läs Berts blogg här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.