1 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
2 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
3 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
4 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Marie: "Jag och Måns har ingen kamp"

Marie Serneholt gick i pojkvännen Måns Zelmerlöws fotspår då hon blev programledare för Melodifestivalen 2011. Men hur står det egentligen till med deras interna match?


Uppladdningen inför finalen av Melodifestivalen 2011 äger för tillfället rum i Globens korridorer. Programledaren Marie Serneholt känner visst vemod över att tävlingen snart är över.

– Det känns jättetråkigt att det är sista veckan, och det kommer att kännas otroligt tomt på söndag när man vaknar och inser att man inte ska ladda om till en nya vecka, säger hon till Nyheter24.

– Jag har ju levt med Melodifestivalen sedan i november, då jag tackade ja till det här jobbet. Mitt liv har kretsat kring tävlingen i flera månader nu, men det ska bli skönt att landa projektet också, så det är blandade känslor.

Trots långa veckor av hårt arbete så menar Marie att festivaltiden har varit den bästa i hennes liv.

– Helt ärligt så kan jag inte komma på något som har varit dåligt med det här jobbet. Även om man är trött och det har varit slitsamt, så är det verkligen värt allting. Det här är det roligaste jag har gjort i mitt liv - utan tvekan.

– Den största pressen ligger nog i att man får ett nytt manus tilldelat sig som man förväntas kunna. Jag har en kasse hemma som väntar med alla tidningar som jag inte har läst. Så allt som har stått, kritik och sådär, har inte kunnat påverka mig.

Så vem vann programledarmatchen mellan dig och Måns?

– Det är ingen kamp mellan oss. Vi är så fruktansvärt glada för varandras skull, och hjälper varandra med manusinläsning och sådär. Vi tävlar inte mot varandra, förklarar Marie för Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!