Ex-makarna Charlotte och Nicola är inte längre så här glada i varandra.
1 av 7
Ex-makarna Charlotte och Nicola är inte längre så här glada i varandra. - Foto: All Over Press
Bidraget "The girl" är specialskrivet av Fredrik Kempe.
2 av 7
Bidraget "The girl" är specialskrivet av Fredrik Kempe. - Foto: Charlotte Brunzell//ALL OVER PRESS
På lördag står Charlotte Perrelli på Melodifestivalens scen och berättar om sveket från ex-maken.
3 av 7
På lördag står Charlotte Perrelli på Melodifestivalens scen och berättar om sveket från ex-maken. - Foto: ALL OVER PRESS
Det är teveprofilen Suzanne Sjögrens ex som Perelli är kär i.
4 av 7
Det är teveprofilen Suzanne Sjögrens ex som Perelli är kär i. - Foto: Scanpix/Bertil Ericson
5 av 7
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
6 av 7
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
7 av 7
- Foto: Malin Hoelstad / SvD / SCANPIX

Nu sjunger Perrelli ut om ex-makens otrohet

I lördagens delfinal av "Melodifestivalen" ställer Charlotte Perreli upp med bidraget "The girl" - en låt om ex-makens svek och livet i nattsvart mörker.


Nykär

I veckan uppdagades det att Charlotte Perrelli nu träffat en ny man. Det är hos den ännu gifta TV4-profilen Suzanne Sjögrens ex Anders Jensen som Perelli hittat lyckan.

–  Jag trodde aldrig jag skulle våga lita på en man igen men jag är så glad att jag vågade tro på kärleken igen. Jag är väldigt glad just nu och det känns väldigt bra, förklarar hon för Nöjesbladet.

Sjögren och Jensen lämnade in en ansökan om skilsmässa i oktober förra året.

Senast Charlotte Perrelli ställde upp i "Melodifestivalen", år 2008, gick hon segrande ur tävlingen med bidraget "Hero". Då väntade en guldbiljett till Eurovision Song Contest-finalen i Belgrad och en enorm boost rent karriärmässigt. Men privat var livet ett desto större helvete.

Precis innan hon åkte ned till det väntande schlagerspektaklet i Serbien fick hon reda på maken Nicolas påstådda otrohet. Familjens splittring var snart ett faktum, och kvar stod Charlotte ensam med sönerna Angelo och Alessio.

Nu, fyra år senare, sjunger hon om tiden i mörkret - och vägen därifrån.

– "The girl" är specialskriven av Fredrik Kempe. Den beskriver var jag stod innan, vad jag har gått igenom och att jag faktiskt känner mig ganska stark och trygg i dag. Det är en glad och positiv tjejlåt med en massa power och energi. Det är girl power helt enkelt, förklarar Charlotte för Nyheter24.

– Man ser ljuset i låten hela tiden. Den förklarar hur det har varit, och att jag är på ett nytt ställe i dag. Ibland behöver man gå ner i djupa dalar för att komma upp och känna att man faktiskt är starkare. Man kan tycka att det känns djupt, men det här är inte konstlat.

"Jag var inte lycklig då - det är jag nu"

Utåt sett var Charlotte senast en lycklig segrare i silvrig paljettkorsett och perfekt fönat hår, men länge kändes tillvaron nattsvart. Med den trassliga historien i bagaget kan hon nu lägga tyngd bakom varje ord.

– Det är lättare att förmedla en äkta känsla om det är något som man känner att "det här kan jag verkligen sjunga på riktigt". Jag menar varje ord jag säger. Här står jag jag och detta är något jag vill berätta. Jag mår jättebra i dag och jag är lycklig. Så var det inte senast jag ställde upp. Och det känns ärligt.

– Jag hoppas att det finns många människor som tar åt sig och kan känna känslan av att vara glad och stark.

"Är livrädd"

Men trots att båda hennes tidigare gånger i tävlingen (1999 med "Tusen och en natt" och 2008 med "Hero") resulterat i vinst är Charlotte nu skräckslagen inför vad som väntar, och hur svenska folket ska ta emot henne.

– Jag var på riktigt rädd inför det här, och jag är fortfarande livrädd för resultatet. Det känns jättesläskigt och jag är skitskraj.

– Jag har alltid prestationsångest, och man vill att saker ska bli bra och att man presterar väl. Man vet att folk har stora förväntningar, det är jättestor press. Men resultatet kan jag trots allt inte påverka.


Se och hör Charlotte reptetera "The girl":

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.