Hampus om sexet mellan de två hunkarna: "Det har aldrig hänt i PH förut"

Hampus Marcussen avslöjar att de kommande avsnitten kommer bjuda på heta stunder mellan hunkarna i huset.


I den här veckans avsnitt av PH Eftersnacket gästar Hampus Marcussen från årets upplaga av Paradise Hotel Gabriella Bark och Johanna Nordström i studion.

Han berättar bland annat om sin tatuering på könet, om de kommande bråken i Paradise Hotel och sexet mellan hunkarna i huset.

– Det har väl inte hänt förut? frågar han programledarna.

Se hela avsnittet i spelaren ovan.

Förre veckan gästade Adinator och Anna-Lisa studion och det avsnittet hittar du här. Alla tidigare avsnitt hittar du här.

Kolla också när Hampus för första gången avslöjade något om sin intima tatuering:

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.