Monika Ostrowska är en av de kvarvarande deltagarna i Farmen 2022
Monika Ostrowska är en av de kvarvarande deltagarna i Farmen 2022 - Foto: TV4/Richard Shotwell/TT

Farmen-Monikas okända relation med stjärnkocken Gordon Ramsay

Farmen-Monika har gjort både det ena och det andra innan hon tågade in på gården i Norra Banstorp i Farmen. Men visste du att hon jobbat för Gordon Ramsay? Nyheter24 hörde av sig till henne för att få veta mer om erfarenheten.


I Farmen ska ett gäng personer, helt okända för varandra sedan innan, bosätta sig på en 1800-tals gård och leva som man gjorde på den tiden.

En bit in i årets säsong klev deltagaren Monika Ostrowska in på gården tillsammans med hunden Ivy. Men det första mötet med de andra deltagarna blev minst sagt stelt – och deras beteende kritiserades ordentligt av tittarna.

Foto: TV4

Farmen-Monika: "Jobbade på..."

Till vardags driver Monika en egen skönhetssalong. Innan dess har hon bott utomlands i flera års tid, och jobbat för en världskändis. 

– Jag har 15 års erfarenhet av hotell och restaurangbranschen, bland annat har jag jobbat för Gordon Ramsay, sa Monika i ett av säsongens Farmen-avsnitt.

En följare blev nyfiken på att veta mer om åren i London och ställde henne en fråga om det på Instagram.

"Jobbade på Café Royal på Picadilly/Aiir Street. Ritz Casino, the Wellington Club, MiNt och Boxwood Café på London's Berkely som va Gordon Ramseys restaurang", svarade Monika under en frågestund.

Foto: Instagram/theglambaracademy

Har Farmen-Monika träffat Gordon Ramsay?

Men den stora frågan kvarstår: Har Farmen-Monika träffat stjärnkocken Ramsey?

Nyheter24 hörde av sig till henne och frågade – och visst har hon det.

"Ja, han var alltid med när det var möte/genomgång av ny meny i restaurangen", skriver Monika Ostrowska, som jobbade som hovmästare på hans restaurang.

Gordon Ramsey framställs allt som oftast som en väldigt hård och otrevlig kock i tv, men den bilden delar inte Monika. 

"Folk glömmer att det är tv, är samma sak med Farmen, folk dömer en fast de inte känner en", skriver Monika till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!