Vem har egentligen högt lön i Let's Dance-juryn?
Vem har egentligen högt lön i Let's Dance-juryn? - Foto: Jonas Ekströmer/TT

Den lyxiga summan – hen har högst lön av jurymedlemmarna i Let's Dance

Under lördagen är det säsongspremiär för TV4-långköraren Let's Dance, och bland de tävlande finns en hel drös välkända ansikten. Så även vid domarbordet – men vem tjänar egentligen bäst av dem?


Let's Dance kör igång med buller och bång under lördagen 19 februari. Bland de tävlande har vi bland andra Mia Parnevik, Marie Mandelmann och Eric Saade. 

Vid jurybordet hittar vi, som så många säsonger förr, den ikoniska trion Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger. De kan sin sak, och har med åren kommit att bli ruggigt folkkära. 

Foto: Maja Suslin/TT

Syns de stora framgångarna på lönekontot, och vem av dem tjänar egentligen bäst?

Tony Irvings lön – så mycket tjänar han

Uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av visar att Tony Irving hade en fastställd förvärvsinkomst på 310 200 kronor under inkomståret 2020. 

Foto: Jessica Gow/TT

Om man delar beloppet lika på årets alla månader ger det honom en månadslön på 25 850 kronor. Under 2020 hade Tony Irving även ett överskott av kapital på 121 917 kronor. 

Ann Wilsons lön – så mycket tjänar hon

Domarkollegan Ann Wilson hade en fastställd förvärvsinkomst på 381 100 kronor under 2020, vilket ger en månadslön på ungefär 31 758 kronor.

Hon hade ett underskott av kapital på 25 422 kronor. 

Foto: Christine Olsson/TT

Dermot Clemengers lön – så mycket tjänar han

Slutligen har vi Dermot Clemenger, som toppar lönelistan med sina 459 700 intjänade under 2020. Om man delar beloppet lika på årets alla månader ger det honom en månadslön på 38 308 kronor. 

Utöver det hade han ett underskott av kapital på 61 715 kronor.

Där ser man!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.