Efterfesten av Farmen 2022 blev minst sagt händelserik
Efterfesten av Farmen 2022 blev minst sagt händelserik - Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic/keshias

Sexrykten, stölder och bråk – det hände på den vilda Farmen-efterfesten

En händelserik Farmen-säsong rundades av med en minst lika fullspäckad efterfest. Nu avslöjar deltagaren Izabella vad som hände när kamerorna stängts av.


En känslosam och nervkittlande säsong av Farmen kulminerade i en spännande final under söndagskvällen. I finalen stod Cecilia "Cissi" Ahlborg och Helené Fransson, och efter en svettig kamp var det till slut Cissi som kammade hem vinsten.

Kort efter vinsten fick hon ringa ett efterlängtat och känslosamt samtal hem till sin make, som även han hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

Foto: TV4

Därför var inte Izabella med på Farmen-finalen

Den uppmärksamme tittaren la säkert märke till att den ack så populära deltagaren Izabella Andersson Acimovic inte närvarade på läktaren när finalen gick av stapeln. 

Till Nyheter24 berättar hon att det fanns en alldeles särskild anledning till det – hon fick inte. 

"Om man väljer att hoppa av så bryter man kontraktet vilket resulterar i att man inte får medverka i finalavsnittet", skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

"Men jag var på efterfesten och gjorde kaos istället!"

Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic
Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic

"En deltagare betedde sig hemskt mot en annan"

Så, vad hände på denna omtalade efterfest? Farmen-Izabella berättar att den inte hölls på gården, utan en bit bort. Och det verkar ha gått minst sagt vilt till.

"Ja och Keshia dokumenterade en hel stöld, men också när vi dagen efter lämnade tillbaka det vi tog. Lite kul att allt kom med på film", skriver Izabella till Nyheter24 och fortsätter:

"En deltagare betedde sig HEMSKT mot en annan, det var vuxenmobbning på hög nivå, så en del drama på den fronten."

Enligt Izabellas utsago ska ett bråk ha utbrutit på ett hotellrum, och en deltagare ska ha höjt rösten och "vräkt ur sig hemska saker" till den andra. 

"Utfrysning på hög nivå", skriver Farmen-Izabella till Nyheter24, men är osäker på om de inblandade vill att bråket når offentligheten.

Farmen-Levins ord om kärleksrelationen med Izabella

Under hela säsongen florerade ett romansrykte mellan Izabella och Farmen-deltagaren Levin Larsson. De hade en kemi inne i huset som inte undgick någon, och efter säsongens slut fortsatte de att ses. 

Först i vintras bemötte de tittarnas nyfikna frågor, och förklarade att de inte är ett par – i alla fall inte i nuläget. 

Foto: Instagram/levinl

Till Nyheter24 berättar Izabella att de, till de hoppfulla tittarnas stora besvikelse, inte tumlade runt bland lakanen på efterfesten. Vad hon vet hände inget sexuellt mellan några andra heller.

"Något sexrelaterat hände inte vad jag vet", skriver hon. 

Den fullspäckade efterfesten får bli slutet på den här händelserika Farmen-säsongen. Du hittar alla Nyheter24:s artiklar från säsongen här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...