Beatrice Larsson
Beatrice Larsson får nu kritik från följarna. - Foto: Instagram/TV4

Här rasar följarna efter detaljen i Farmen-Beas bild

Som aktuell i årets upplaga av Farmen har deltagaren Beatrice Larsson nu hamnat i ett riktigt blåsväder. Följarna rasar efter den senaste detaljen på hennes Instagrambild.


Den senaste säsongen av Farmen har precis avslutats med en rafflande final. Vinnande ur striden gick den favorittippade Cecilia "Cissi" Ahlborg, 39 som nu kan titulera sig årets Farmare 2022. Vinstsumman på en halv miljon kronor kommer hon spendera genom att sätta guldkant på vardagen samt fylla igen hålen efter ett par tuffa år. Detta berättade hon i finalavsnittet. 

Vinnaren av Farmen 2022. Bildkälla: TV4

En annan deltagare som blivit omskriven under säsongens gång är Beatrice "Bea" Larsson, 57. Den populära deltagaren har väckt intresse bland annat genom sin profil på Instagram med dryga 13 000 följare. Hon har nu hamnat i ett ordentligt blåsväder efter den senaste detaljen på hennes Instagrambild.

Beatrice publicerade nyligen en bild som mött kritik. Bildkälla: bumbelbeezphoto/Instagram

Farmen-Beas följare: "Ta av dig!"

Det är i Beatrice senaste bild på Instagram hon kan ses posera iklädd en militärmönstrad jacka med matchande scarf. 

Detta har fått följarna att rasa i kommentarsfältet, där många hänvisar till rådande världsläge och Putins invasion av Ukraina. I en av kommentarerna jämförs Beas val av klädsel med en rysk soldat, och en annan följare påpekar "Detta klädval känns ej ok med tanke på alla krig, blev illa berörd av detta. Ta av dig!".

Enligt Farmen-deltagaren själv är jackan av märket Armani och var en present från hennes son.

Nyheter24 har sökt Bea som ännu inte har kommenterat händelsen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.