Robinson-Joel
Joel har gjort en tatuering på armen. - Foto: TV4

Joel gör stor tatuering efter händelsen i Robinson – hyllas av Mattias

Det är på Instagram som Joel Häggblom visar upp sin nya tatuering som han skaffade efter Robinson. Nu berättar han vad den betyder.


Att medverka i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. Sandloppor, växlande väder, fukt, sandloppor och dålig sömn är någonting som tillhör vardagen. Och utöver att tävla mot varandra tävlar deltagarna dagligen mot den värsta fienden av dem alla – hungern. 

När deltagarna sedan får tävla om bland annat mat kan det ibland bli sura miner om någon råkar att tabba sig. Vilket tittarna minst sagt fått bevittna i år.

Två som redan från början inte kom överens var deltagarna Joel Häggblom och Shevin Urgun. Och precis som klyftan som bildades mellan Joel och Shevin så delades även tittarna upp i två läger. 

Foto: Patricia Recourt/TV4

Lag Nords agerande kring Joel har mött starka reaktioner i sociala medier och många menar att de tyckte att Joel blev utsatt för mobbing. 

Men sedan hände någonting. Joel fick byta lag där ingen mindre än Mattias Pettersson befann sig. Joel och Mattias hade innan lagbytet stött in i varandra på stranden där Joel berättat att han var ett fan av Mattias och hejade på honom den tidigare gången som Mattias deltog i Robinson. Joel valde sedan att rädda Mattias under ett öråd där Mattias minst sagt hängde löst. 

Och nu har det kommit fram att de orden och gärningen betydde mer för Mattias än man först kunde tro. Detta har han skrivit ut i en kommentar under en av Joels bilder på Instagram. 

Joel och Mattias. Bildkälla: TV4

Robinson-Joels nya tatuering 

På Instagram berättar Joel nu att han skaffat sig en ny Robinson-tatuering. Tatueringen föreställer ett mangoträd och står för att man aldrig ska ge upp och att alltid uthärda. 

"Jag kommer aldrig glömma hur jag sitter där på båten som snart ska ta mig till min nya strand, med mitt nya lag. Mattias kliver ombord, tar mig på axeln och säger ”Du är hemma nu, Joel”. Jag tror det var den första känslan av sann värme jag känt enda sedan jag lämnat Sverige. Veckan jag fick spendera med lag Öst är min absoluta favorittid i hela Robinson. Efter att ha mått så dåligt så länge så vände det äntligen", skriver han. 

"Det var ingen fråga om att min Robinson-tatuering skulle bli mango-trädet som står på lag Östs gamla strand i dominikanska republiken. Tatueringens betydelse för mig är att aldrig ge upp, alltid uthärda, för i slutändan kommer det att vara värt det. Min resa i Robinson visade det. Om jag hade avbrutit hade jag aldrig fått se mango-trädet som nu sitter på min arm"


Mattias kommenterade snabbt under Joels bild. Bildkälla: Instagram/vjollan
Någon som snabbt gick in och hyllade tatueringen – det var ingen mindre än Mattias. 

"Jag bestämde mig där och då för att göra allt i min makt för att ge dig en så rolig och bra Robinsonupplevelse som jag kunde:) Tacksam och glad att våra vägar korsades", skriver Mattias. 

Kommentaren har i skrivande stund över 300 likes och hyllas till skyarna av följarna. 

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!