Onsdag 17 Aug
Stockholm

Bonde söker fru-paret Filip och Ellinor har gjort slut: "Lämnat mitt hjärta i tusen bitar"

Ellinor Eke-Göransson
Nu har profilerna gått skilda vägar. Foto: TV4

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson har gjort slut. "Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta", skriver Ellinor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson har gjort slut. Det är i ett inlägg på Instagram som Ellinor berättar att hennes hjärta "gått i tusen bitar". 

"Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skriver hon och fortsätter: 

"Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar. 

Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd. 

Jag vill tacka mina fantastiska vänner och familj som plockar upp mig varje gång min värld rasar. Ni vet vilka ni är, utan er är jag ingenting". 

Ellinor möter nu starkt stöd hos sina följare som skickar kärlek till henne. 

Filip och Ellinor har gjort slut – så träffades profilerna

För den med trytande minne var det ju så att Bonde söker fru 2021 slutade med att Filip valde en annan av brevskrivarna i sitt slutliga val – nämligen Lina. Inte långt efter uppdagades det att Lina och Filip valt att gå skilda vägar efter att kamerorna stängts av. 

Lina och Filip fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem Ellinor som var näst sist kvar. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Och kanske berodde det på att hans tankar var på annat håll? "Det här hände sen"-avsnittet avslutas nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

När Linda Lindorff dök upp på gården fick hon syn på Ellinor som berättade att hon flyttat in. 

Men nu har alltså kärlekssagan nått sitt slut. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.