Robinson-Joel
Nu svarar Joel. - Foto: TV4

Frågan alla undrar: Vad står det på Robinson-Joels tatuering?

Denna säsong av Robinson har det susat ordentligt kring Joel Häggblom. En sak utanför allt drama, som folk undrat tävlingen igenom, är vad det står på hans bröst?


Att medverka i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. Sandloppor, växlande väder, fukt, sandloppor och dålig sömn är någonting som tillhör vardagen. Och utöver att tävla mot varandra tävlar deltagarna dagligen mot den värsta fienden av dem alla – hungern. 

Men en person som under många år längtat efter upplevelsen, trots utmaningarna är Joel Häggblom. Joel har sedan 2009, då han såg en reklamfilm för Robinson, velat ansöka och i år var det dags. 

Hans Robinson-upplevelse inleddes dock inte som han tänkt sig. Joel hamnade i klinch med Shevin Urgun som i början var i samma lag (Öst) som honom. Han kände sig utfryst av sitt lag vilket skapat starka reaktioner hos tittarna. 

Lag Öst. Foto: Patricia Recourt/TV4

Joel lyckades hänga kvar i tävlingen och hamnade senare i samma lag som Mattias Pettersson som han han fick (och fortfarande har) en väldigt fin relation med. Upplevelsen gjorde att Joel, efter att han kommit tillbaka till Sverige, valde att skaffa en tatuering på ett mangoträd. 

Mattias kommenterade på Joels inlägg. Bildkälla: Instagram


"Jag kommer aldrig glömma hur jag sitter där på båten som snart ska ta mig till min nya strand, med mitt nya lag. Mattias kliver ombord, tar mig på axeln och säger ”Du är hemma nu, Joel”. Jag tror det var den första känslan av sann värme jag känt enda sedan jag lämnat Sverige. Veckan jag fick spendera med lag Öst är min absoluta favorittid i hela Robinson. Efter att ha mått så dåligt så länge så vände det äntligen", skriver han. 

"Det var ingen fråga om att min Robinson-tatuering skulle bli mango-trädet som står på lag Östs gamla strand i dominikanska republiken. Tatueringens betydelse för mig är att aldrig ge upp, alltid uthärda, för i slutändan kommer det att vara värt det. Min resa i Robinson visade det. Om jag hade avbrutit hade jag aldrig fått se mango-trädet som nu sitter på min arm", skrev han. 

Men det är inte den enda tatueringen Joel har. Han har nämligen ett par till, varav en är en text på bröstet som många tittare försökt tyda. Och nu har han äntligen svarat på vad den betyder. 

Joel svarade på sin Q/A. Bildkälla: vjollan/Instagram

Texten lyder: "Lovely, little lonely" och är alltså en låt av ett band som heter The Maine. 

Där ser man!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!