Bonde söker fru
Nu berättar Ellinor vad som hände bakom kulisserna. - Foto: TV4

Bonde-Ellinor tvingades träna innan scenen i Bonde söker fru

Ellinor Eke-Göransson avslöjar både det ena och det andra om inspelningen av Bonde söker fru. Bland annat att det var en specifik sak hon tvingades träna på innan hon var med i programmet.


Sommarens glada dagar rullar sannerligen på för vår Instagramfavorit Ellinor Eke-Göransson. Ellinor berättade nyligen att hennes sommarplaner (minst sagt) ändrades i sista sekunden men att hon nu har full rulle med både jobb och mys.

Hon skrev i ett kryptiskt inlägg att hon nu kommer att "åka utomlands och bli borta ett tag", men vad det exakt är hon ska göra valde hon inte att gå in på. 

Bonde-profilen har efter sin medverkan fortsatt att dagligen engagera sina nästan 50 000 följare som får hänga med i hennes liv. Hon har dock varit tydlig med att hon inte kommer att besvara frågor som handlar om Bonde-Filip, men titt som tätt kan hon bjuda på någon liten anekdot från inspelningen. 

Bode-Ellinor: "Jag tvingades träna"

Ellinor avslöjar nu på sin story att hon tvingades träna på en sak innan inspelningen av Bonde. Detta då hon visste med sig att hon hade bristfälliga kunskaper på området. 

Vad det var? Jo, nämligen att dyka. 

"Jag var så jäkla nöjd", berättar hon. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Ellinor hade innan inspelningen åkt tillsammans med sin bror för att öva på att dyka en hel kväll. Duon hade även filmat hennes alla dyk så hon kunde se vad hon behövde öva extra på. 


Ellinor skriver dock skämtsamt att hon såhär i efterhand anser att hon borde ha tränat ännu mer. Men att det i alla fall finns en sak hon känner sig hemma på:

"Gör någonting jag vet att jag är grym på", skriver Ellinor. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Nämligen att ta en öl. 

Inte fy skam anser vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!