Isa Jallow, 32, är en av tjejerna som dejtar Sia i årets Bachelor
Isa Jallow, 32, är en av tjejerna som dejtar Sia i årets Bachelor - Foto: TV4/Bachelor

Därför känner du igen Isa Jallow i Bachelor 2022

Isa Jallow, 32, gjorde entré i veckans Bachelor med buller och bång. Tycker du att hon ser bekant ut? Det är inte så konstigt.


Måndagen den 5 september drog den rungande säsongen av Bachelor 2022 igång. Liksom förra året är det två hunkiga singelkillar som letar efter den stora kärleken bland ett tjugotal kärlekstörstande tjejer. 

Årets Bachelors är inga mindre än Sia Hatami, 34 och Christoffer Levi, 32. 

Sia och Christoffer. Bildkälla: TV4

Bara ett par veckor in i säsongen är det full rulle i kärleksparadiset. Bland vissa tjejer är känslorna för Sia eller Christoffer redan starka – andra är mer skeptiska, efter att ha sett egenskaper de ogillar.

Mer om Bachelor 2022 kan du läsa här.

Filippa Kronholm är med i Bachelor 2022

Bland alla tjejer som söker kärleken i Bachelor har det dykt upp ett par bekanta ansikten. Ett av dem är Filippa Kronholm, som än så länge lyckats imponera på båda ungkarlarna.

Känner du också igen Filippa Kronholm i Bachelor? Det här är varför!

Känner du igen Bachelor-Isa?

I veckans Bachelor stövlar två nya tjejer in i programmet mitt under en gokart-dejt. En av dem är Isa Jallow, 32, som träffat Sia på en utekväll redan innan inspelningens början. Hon tog honom inte bara med storm, hon lyckades dessutom racea sig till en singeldejt.

Tycker du att hon ser bekant ut? Det är inte så konstigt.

Foto: TV4/Bachelor

Isa är nämligen också musiker, med över 16 000 följare på Instagram och omkring 5 500 följare på Facebook. Idag jobbar hon inom teknik, men flera av hennes låtar och covers finns på Youtube.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!