Torsdag 1 Dec
Stockholm

Bachelor-Simone avslöjar lögnen i programmet: "De andra tjejerna..."

Cymone Mbatha är en av deltagarna i Bachelor 2022
Simone Mbatha är en av deltagarna i Bachelor 2022. Foto: Instagram/TV4

Simone Mbatha, 34, är en av Bachelor-husets mest färgstarka tjejer. Nu avslöjar hon en hemlighet på Instagram, som hon inte avslöjade under inspelningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Måndagen den 5 september drog den rungande säsongen av Bachelor 2022 igång. Liksom förra året är det två hunkiga singelkillar som letar efter den stora kärleken bland ett tjugotal kärlekstörstande tjejer. 

Årets Bachelors är inga mindre än Sia Hatami, 34 och Christoffer Levi, 32. 

Sia och Christoffer. Bildkälla: TV4

Bara ett par veckor in i säsongen är det full rulle i kärleksparadiset. Bland vissa tjejer är känslorna för Sia eller Christoffer redan starka – andra är mer skeptiska, efter att ha sett egenskaper de ogillar.

Mer om Bachelor 2022 kan du läsa här.

Filippa Kronholm är med i Bachelor 2022

Bland alla tjejer som söker kärleken i Bachelor har det dykt upp ett par bekanta ansikten. Ett av dem är Filippa Kronholm, som än så länge lyckats imponera på båda ungkarlarna.

Känner du också igen Filippa Kronholm i Bachelor? Det här är varför!

Tittarens uppmaning till Bachelor-Simone: "Förklara!"

En av tjejerna som gjort starkast intryck i säsongen är Simone Mbatha, 34, som klev in i huset med ett förflutet med Sia. Redan vid första anblick väckte Simone frågetecken, för i sin presentation stod det att hon jobbade som "skeptiker". Vad innebär egentligen det – och jobbar hon verkligen som det?

Under tisdagen gjorde Bachelor-Simone en takeover på programmets officiella Instagramkonto, och då ger hon äntligen en förklaring till det hela.

"Skeptiker? Förklara! Så nyfiken!", skriver en följare under en frågestund.

Foto: Instagram

– Ja, för mig handlar det egentligen mest om att jag inte vill bli placerad i ett fack så som det oftast blir i detta samhälle vi lever i. Jag vill inte bli jämförd med de andra tjejerna beroende på vad jag jobbar med, svarar Simone då. 

Vad hon faktiskt pysslar med om dagen förblir däremot okänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.