Christian Nicolaisen gör entré som tredje bachelor.
Christian Nicolaisen gör entré som tredje bachelor. - Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Christian Nicolaisen blir årets tredje bachelor – därför känner du igen honom

I måndagens avsnitt av Bachelor kommer chockbeskedet – Sia Hatami väljer att lämna programmet halvvägs in. Därefter droppas ännu en bomb när en tredje bachelor, Christian Nicolaisen, istället checkar in. Ser han bekant ut? Det här är varför!


Vi har nu kommit mer än halvvägs in i den pågående säsongen av Bachelor 2022. Under flera veckors tid har tittarna fått följa Christoffer Levi och SiamakSiaHatamis jakt på kärleken. Men i måndagens avsnitt droppar den sistnämnde en bomb – Sia har valt att avsluta sin resa i förtid och redan nu ge den sista rosen till Isa Jallow. Men tjejerna hinner inte hänga läpp särskilt länge...

Siamak “Sia” Hatamis väljer att lämna Bachelor. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Sia Hatami lämnar – Christian Nicolaisen blir ny bachelor

När man inte trodde att programmet kunde bli mer nervkittlande överraskas tittarna, och tjejerna i huset, av en minst sagt oväntad twist. I veckans avsnitt gör nämligen Christian Nicolaisen, 37, entré i egenskap av tredje bachelor. För Nyheter24 berättar han det till en början inte var helt självklart att tacka ja till att medverka i Bachelor 2022. 

– Det var väldigt kort varsel, och jag driver ett företag som jag behövde se till skulle funka. Sedan får man ju hjärnspöken, att hänga ut sig själv i tv och prata känslor är ingenting som man bara gör utan behöver fundera på, säger Christian och fortsätter: 

– Det var lite sista minuten att jag tackade ja, och tog det lite på volley. Men det var ett spännande äventyr. 

Christian Nicolaisens entré är en av de största twisterna i programmets historia. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Christian Nicolaisen har varit med i Bachelorette 

Det som fick Christian att tacka ja till Bachelor 2022 var – förutom förhoppningen att hitta den stora kärleken – tanken på ett äventyr och en utmaning. 

– Jag har ju gjort en liknande resa för längesedan, så jag visste hur kul det var och att det är en utmaning. 

Christian tvekade lite innan han tackade ja. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Det är nämligen inte första gången som Christian syns i tv-rutan i jakten på kärleken. I den första svenska upplagan av “Bachelorette”, som sändes på TV3 våren 2011 var Christian en av de killar som försökte vinna Frida Danielssons hjärta. Och det blev faktiskt just Christian som lyckades kamma hem den sista rosen, en kärlekshistoria som tyvärr inte höll särskilt länge. Kort därpå valde nämligen paret att gå isär. 

– Vi kändes mer som vänner när vi kom hem, så jag fick väl inte kärleken även om vi försökte. Jag gick in med inställningen att ge det en chans, och det gjorde hon också. Men det var nästan forcerat att det skulle funka och att man skulle ha de här känslorna, förklarar han och fortsätter: 

– När det väl blev vardag fanns det inte så mycket annat än vänskap kvar, och det kändes ju som en stor förlust. Ingen var ju glad över det eftersom vi båda hade hoppats hitta kärleken. 

Christian minns fortfarande Bachelorette-resan med glädje.Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelor

Christian Nicolaisen om Bachelorette-Frida: "Ett minne jag håller kärt"

Även om Bachelorette-resan inte slutade som romantikern Christian hade önskat blickar han tillbaka på det med glädje. 

– Det är ett minne som jag fortfarande håller väldigt kärt och när jag ser tillbaka på det är jag väldigt glad att jag genomförde det. På samma sätt som med minnet jag har av Bachelor nu. 

Med ett flertal rosceremonier och dejter i bagaget förklarar Christian att han åtminstone var lite förberedd på vad en ytterligare Bachelor-medverkan skulle innebära när han satte sig på planet till Grekland. 

– Samtidigt var det en helt annan typ av resa. Jag tror inte att man kan helt förbereda sig, men jag hade väl en i alla fall en förväntan på vad jag skulle vara med om, säger Christian till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!