Under onsdagen avgjordes Bachelor 2022
Under onsdagen avgjordes Bachelor 2022 - Foto: TV4/Instagram/emmaeubanks

Bachelor-killarna bjöd in till slutfest – Anna och Emma dök aldrig upp

Under onsdagen samlades alla Bachelor-killar och tjejer på Christian Nicolaisens kontor för att se finalen tillsammans. På plats var alla förutom Emma Eubanks och Anna Lundin – vad berodde det på?


Under onsdagen avgjordes den nervkittlande finalen av Bachelor 2022 med buller och bång. 

Efter en känslosam rosutdelning full av både skratt och tårar delade Christoffer Levi ut sin sista ros till Alicia Ärleskog. Bachelorn Christian Nicolaisen delade ut sin sista ros till Anna Lundin, som liksom honom själv kom in i programmet senare än de andra deltagarna.

Får du inte nog av Bachelor 2022? Här är alla våra artiklar om programmet.

Isa Jallow fick Sias sista ros i Bachelor

Vem Siamak “Sia” Hatami gav sin sista ros till, det vet vi ju redan sedan tidigare. Han bestämde sig nämligen för att dela ut sin sista ros redan halvvägs in i programmet, och lämnade sedan programmet med sin nyfunna kärlek Isa Jallow.

– Jag har tagit ett beslut, det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, säger Sia i det känlsoladdade Bachelor-avsnittet.

Foto: Instagram/christiannicolaisen

Bachelor-killarna bjöd in till slutfest – två av tjejerna dök inte upp

Under onsdagen bjöd Bachelor-Christian in till mingel och finalhäng på sitt kontor i Stockholm. På plats var både Bachelor-killarna och alla tjejerna för att se den känslosamma finalen ihop. 

Men den uppmärksamme följaren la säkert märke till att två starka profiler från säsongen saknades på minglet – Emma Eubanks och Christians vinnartjej Anna Lundin. 

Foto: Instagram

Medan de andra umgicks sände Anna och Emma istället live på Instagram. Det dröjde inte länge innan de fick en fråga om varför de inte var med på slutfesten – och den valde tjejerna att besvara.

– För att vi bor i Mölndal, säger de i livesändningen.

Både Emma och Anna hade fullt upp med skola och jobb, och hade helt enkelt inte möjlighet att ta sig upp till Stockholm på en onsdag. De betonar att de också var inbjudna till slutfesten, men helt enkelt tog beslutet att inte gå.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!